Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E51
    Operater
    le VIP
    Bodovi
    10.887
    Nivo
    25
    Bodovi: 10.887, Nivo: 25
    Bodovi: 10.887, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ID: 18741 - zabrana pristupa podforumu Oglasnik - Nokman

Ja sam stvarno razrocaran sta se ovdje desava....

Zasto sam kaznjen jer imam oglase u oglasniku ne razumem?
    Sat se netko nesto novo izmislio mora bit covjek odmah kaznjen,a nije nista krivo napravio?!

Ja imam isto dosta postova u drugim tematskim temama a naravno isto u oglasniku...isto bi bilo,da se veli,svi koji imaju "zelenu sliku u avataru" su odmah kaznjeni...gdje je tu logika??

Ako hocete da ljudi normalno rade po forumu,onda im ne radite tak teski posao,vi to isto ne zelite....

sorry,ali tome ne lici na nista

p.s. kako netko meni rekao;" pamet u glavu" ...... ljep dan jos...pozdrav
    Moj stari nick je bio: nokman

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Za vrijeme trajanja kazne, korisnik kojemu je ona dodjaljena moze nesmetano i bez ogranicenja djelovati u svim ostalim podforumima.

Takodjer, prema gore navedenim pravilima, zalba na ovu odluku nije moguca, jer se ona prije dodjele, detaljno analizira i razmatra, te je za njenu dodjelu potrebno odobrenje dva od tri moderatora podforuma Oglasnik i barem jednoga administratora.
    Koji dio od gore citiranoga (navedeni tekst se nalazi u svakoj od tema u kojima se obznanjuje udaljavanje forumasa sa podforuma Oglasnik) nije jasan?

Korisnici o kojima naklapate nisu dobila BAN, vec im je samo onemogucen pristup Oglasniku i to na mjesec dana.

Ako nakon toga jos budu pokazivali interes za forum, biti ce im ponovno vraceno pravo sudjelovanja u Oglasniku, pod uvjetom da im isti ne sluzi kao poligon za sverc.

Zalbe na ove mjere nisu dopustene i za to ima dobrih razloga:

1. nitko ne moze pobiti cinjenice koje se vide iz popisa tema svakoga od tih forumasa (jasno je da im je sudjelovanje na forumu bilo motivirano jedino kupnjom i prodajom)

2. udaljio te clanove iz Oglasnika nisam iskljucivo ja svojom samovoljom, oko tih mjera se slozila vecina tima koji vodi forum, aktovnost svakoga od kandidata se detaljno analizirala, i u konacnici dovela do udaljavanja, stoga nitko od ljudi koji su sudjelovali u procesu nece promijeniti misljenje

Sve teme sa zalbama na doticnu tematiku zakljucavam, a uskoro ce biti i obrisane.

Svaka nova otvorena, a da se tice ovoga, rezultirati ce kaznom za inicijatora, a po potrebi i za sudionike.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Zatvorena tema

Slične teme

1. Nova regulacija pristupa podforumu Oglasnik
    By Bimbi in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 17-05-2007, 09:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove