http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...d=1#post585027
evo tu moš i ti pisat
Ja sam stvarno razrocaran sta se ovdje desava....
Zasto sam kaznjen jer imam oglase u oglasniku ne razumem?
Sat se netko nesto novo izmislio mora bit covjek odmah kaznjen,a nije nista krivo napravio?!
Ja imam isto dosta postova u drugim tematskim temama a naravno isto u oglasniku...isto bi bilo,da se veli,svi koji imaju "zelenu sliku u avataru" su odmah kaznjeni...gdje je tu logika??
Ako hocete da ljudi normalno rade po forumu,onda im ne radite tak teski posao,vi to isto ne zelite....
sorry,ali tome ne lici na nista![]()
p.s. kako netko meni rekao;" pamet u glavu" ...... ljep dan jos...pozdrav
Moj stari nick je bio: nokman
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...d=1#post585027
evo tu moš i ti pisat
Koji dio od gore citiranoga (navedeni tekst se nalazi u svakoj od tema u kojima se obznanjuje udaljavanje forumasa sa podforuma Oglasnik) nije jasan?
Korisnici o kojima naklapate nisu dobila BAN, vec im je samo onemogucen pristup Oglasniku i to na mjesec dana.
Ako nakon toga jos budu pokazivali interes za forum, biti ce im ponovno vraceno pravo sudjelovanja u Oglasniku, pod uvjetom da im isti ne sluzi kao poligon za sverc.
Zalbe na ove mjere nisu dopustene i za to ima dobrih razloga:
1. nitko ne moze pobiti cinjenice koje se vide iz popisa tema svakoga od tih forumasa (jasno je da im je sudjelovanje na forumu bilo motivirano jedino kupnjom i prodajom)
2. udaljio te clanove iz Oglasnika nisam iskljucivo ja svojom samovoljom, oko tih mjera se slozila vecina tima koji vodi forum, aktovnost svakoga od kandidata se detaljno analizirala, i u konacnici dovela do udaljavanja, stoga nitko od ljudi koji su sudjelovali u procesu nece promijeniti misljenje
Sve teme sa zalbama na doticnu tematiku zakljucavam, a uskoro ce biti i obrisane.
Svaka nova otvorena, a da se tice ovoga, rezultirati ce kaznom za inicijatora, a po potrebi i za sudionike.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks