kod nas (zagreb) mozes otic tam na Cvjetni , imas tcom centar i imas raznih mobitela zavezanih nekakvom zicom , al upaljeni su , i mozes ih dizat , i prckat po njima, slikat , snimat i sl.
Vidje naslov.
Dakle, da li postoji ducan/ustanova u koju cevjek moze doci i prije nego im iskeshira pola place na mobitel, isti dobit u ruke i isprobati kako stvar radi? Nekoliko dana trazim okolo novi mob, i normalno, sto vise ljudi pitas za misljenje, to veca nedoumica. I sto je najgore od svega, ovi tu papani na faksu imaju redom mobitele iz proslog stoljeca (doslovno) myself included - ipak je to malo starija ekipa - pa nemas od kog pogledat stvar uzivo. Imam neki filing da bi, ako zelim vidjeti najnovije modele, trebao skociti do neke srednje skole (1. ili 2. razred pogotovo kako cujem) i tamo ekipu navlaciti za rukav da mi pokazu mobitele![]()
kod nas (zagreb) mozes otic tam na Cvjetni , imas tcom centar i imas raznih mobitela zavezanih nekakvom zicom , al upaljeni su , i mozes ih dizat , i prckat po njima, slikat , snimat i sl.
grunt je bio brži ali sam i ja baš htjeo spomenuti Tcom centri širom Hrvatske imaju izložbene modele koje možeš do beskonačnosti istraživati i još ti ljubazno osoblje trči u susred da ti sve objasni(bar kod mene)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ajd, fala...
ili ak tamo nenađeš kaj trebaš onda otiđeš u 11.mj. na INFO sajam u ZG i vidiš sve
ima i u vipu, mislim u onom na velesajmu (nisam siguran, ali mislim da sam to tamo vidio)
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ima u vipu u gajevoj 2 ili 3 (ugl na pocetku), napravili su novi prostor na 1. katu, ima par mobitela izlozenih...
I u t-mobileu, barem u onom na vukovarskoj, točnije florijana andrijašeca...
Imaš isto tak mobitele za isprobat u VIP centru preko puta hotela Dubrovnik, bio ja neki dan i prčkao po njima nekih sat vremena
@Grunt jel ima u T-comu na cvijetnom MDA Compact za isprobat??
pa to sam i rekao, gajeva jelda?Izvorno postao Skyward
Bila sam večeras na cvjetnom u t- com možeš isprobavat!![]()
Ima li igdje na netu da isprobavas mobove, ne ono bukvalno, ali bilo je jednom na siemensu isprobavanje M55. Nekakva kao java aplikacija za net u kojoj imas vecinu funkcija m55, jel ima tako jos negdje samo za novije mobove???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Koji te Siemensi zanimaju? Neda mi se sad tražit link, ali imam neke skinute, pa ti ih pošaljem ako ti odgovaraju.Izvorno postao blazzer
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ako imaš za c75 pošalji i meni
ja sam isto tako isla gledati te mobitele kaj su bili izlozeni i onda je do mene dosao onaj stricek zastitar i rekao mi da to ne diram...
i onda sam ja otisla na drugu stranu i tamo isla dirat i onda sam valjda previse povukla mobitel i pocelo je pistati...i onda je opet dosao stricek zastitar i ljubazno me odpratio do vratiju...
i onda sam otisla u t-com na vukovarskoj i tamo prckala po mobitelima dok mi nije dosadilo i dok nisam odabrala onaj koji mi je najvise odgovarao...![]()
Bookmarks