bacim jabuku, jabuka ne pada daleko od jabukovog stabla, pobnem se na to stablo, padne mi kamen sa srca i ubije lava,kad ubijem lava sam na konju, a svi putevi vode u Rim!
Usred pustinje ste, nema niceg osim jedne jabuke i lava koji krece prema vama.. Kako doci u Rim?
![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
bacim jabuku, jabuka ne pada daleko od jabukovog stabla, pobnem se na to stablo, padne mi kamen sa srca i ubije lava,kad ubijem lava sam na konju, a svi putevi vode u Rim!
Iiiiiii jel tocno????
Točno![]()
Zadnji uredio Dark : 07-11-2004 u 15:55
a jeboga sad...
treo si cekat da se ekipa potrga i onda ispast frajer....sad si samo ispo pametan![]()
![]()
Štos stariji od Biblije!
Ima sličan s krokodilom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koji? Mislim za nas koji smo mlađi od Biblije![]()
Pitanje je: Kako uloviti krokodila pomoću kutije šibica, dalekozora i jabuke?
Odgovor je:......sutra ću vam reći, ako nitko ne pogodi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajde mucnite glavom!
Prvo pojedes jabuku da ojacas, onda uzmes dalekozor, spizdis ga medju oci i PAF; mrtaf je, uzmes shibice i zapalish si cigaru koja ti se slucajno nasla iza uha![]()
Ne ide ovako...staviš mu dalekozor na oči i kotrljaš jabuku prema njemu(njemu to izgleda kao stjena promjera 100m)...i onda mu staviš ruku na dalekozor...zapališ šibicu i pokažeš mu...on misli da je u paklu i umre od srčanog udaraIzvorno postao BranX
![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nee!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Uzmeš dalekozor, okreneš ga naopačke tako da krokodil postane skroz mali, onda ga staviš u kutiju šibica, a jabuku pojedeš![]()
jabukom ga namamiš u kutiju šibica...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zapalis vatricu, shibicama of skroz, napravis rakiju od jabuke (ako postoji), uzmes dalekozor i u drustvu sa krokodilom, gleas komade koji prolaze pored kaveza![]()
Izvorno postao BranX
pa naravno da postojito sam pil sa 5-6 godina :bunny:
Početak je dobar, ali ne završava tako.Izvorno postao gog
Dakle da se više ne mučite, nema smisla.
Kao što gog kaže uzmeš dalekozor, okreneš ga naopačke i kako je krokodil onda mali strpaš ga u kutiju šibica. Krokodilu je unutra mrak i on zaspi. Sav sretan jedeš jabuku i ne paziš kuda hodaš, potrkneš se i ispadne ti kutija šibica i krokodil iz nje. Kako se iznenada probudio, ljut je i kako ga više ne gledaš naopačke kroz dalekozor i velik. Počneš bježati i baciš jabuku. A, kako jabuka ne pada daleko od stabla, popneš se na stablo. Padne ti kamen sa srca i ubije krokodila.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kasno dodjoh,ali evo i moje vidjenje.Lupim ga prvi put jabukom po glavi!Drugi put uzmem kamen (on i dalje misli da je jabuka,glup neki krokodil) i usmrtim ga.Onda uzmem dalekozor i s njim potrazim Andreu,da joj poklonim torbicu od krokodilske koze!!! (znam,znam... dosadan sam,ali... ne ubija se krokodil svaki dan) :throw:
Ovaj smajlic je genijalan...bas pase![]()
Poslije bitke svi su generali![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks