To ne možeš napraviti ni na drugim mobitelima osim ako to nije tvornički omogučeno
koji software trebam da bi mi mp3 zvoni kao zvono??
ak uopće postoji
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
da, al mislim da je to neko na forumu spominjo
nisam 100% siguran
Potreban ti je DRM converter..Malo ti poveća mp3-cu ali je možeš stavit kao ton i alarm
Nađi ga na netu
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Spominjalo se jednom. Mislim da je čovjek promjenio software na f500i da mu MP3 bude zvono.Izvorno postao goce
FC CHELSEA IS THE BEST!!!!!!!
da, mislim da sam to negdje pročito, al se ne mogu sjetit diIzvorno postao Dally
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
da rekli su da ak imash r2L ili neš novije da možeš staviti mp3 na mob ali imam R2AE033 koji je trenutno najnoviji i osim što nemogu staviti mp3 kao zvuk zvona nemogu više ni staviti amr kao zvuk zvona fakat u kurcu
bbbrljo pazi na naslove tema!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
trebaš imati najmanje R2V ili R2AA ili R2AE ili najnoviji R2AL koji mogu staviti mp3 u DRM formatu kao zvuk zvona
Kako se gleda verzija softwarea?
Da li na K500i moze MP3 kao zvono (sa odrefjenim firmwareom)?![]()
|Think again.|
Na K500 moze bez problema.
Na F500 se treba, kao sto se reklo, imat noviji software, te promjenit sve mp3 u drm format sa softwareom koji se skine sa samih SE stranica.
No, kao sto sam vec jednom napisao, na F500 se mogu koristit wav melodije kao osobne melodije. Ne moze se staviti kao opcenita melodija poziva, ali funkcionira ako se stavi za svakog covjeka zasebno.
Takodjer se moze stavit i mp3 melodija ako se theme creatoru ona postavi kao melodija za tu themu. No, prije toga se treba na mobitel stavit jedna tema koja ima neku mid melodiju kao zvuk, nastelat da se za zvuk zvona koristi melodija od teme, i onda se ukljuci druga tema sa mp3 melodijom i eto ga.
ja sam prvi naceo tu temu koju spominjete.trebas staviti software R2V001 i radi ko zmaj na f500i,ali nedavno sam stavio novi software od k500i i sada radi jos bolje.prednost f500i telefona je u tome sto ima bolju sliku i jace boje od k500i
Ovo je vec dosta puta objasnjeno (ja barem jednomIzvorno postao FLASHY
).
Pretrazi malo forum, ne budi lijen.
Ali to ti je za ubuduce.Za ovo tvoje pitanje pogledaj ovdje.
Postupak je inace za K700i, ali vjerujem da radi i na drugima. Ispravite me ako grijesim...
Pa jel bitno ko je prvi spomenuo? Mozda da se stavi sticky pa da se vise ne pita. To se slazem.
Al prednost ovog rjesenja je sto se ne mora stavljat nikakav novi soft. Trik radi sa svim verzijama.
Zadnji uredio _King_Illidian_ : 13-05-2007 u 03:09
Bookmarks