Ja sam na Apex EU, nick mi je Mario92
Igra mi toliko ide na živce radi razno raznih bugova, laga, rammera, T-Maggera (igrači znaju), glupog prometa i politike "daj € za bolji auto" ali za povremeno vozikanje sa frendovima je ok.
![]()
Čudno je što nisam uspio naći temu o ovoj igri. Istina da i sam kasnim više od dvije godine, ali tek sada mogu pokrenuti tu nadasve zanimljivu BESPLATNU multiplayer adrenalinsku igru.
Znači radi se o igri koja spaja "ono nešto" iz NFS-a u besplatnu zanimljivu (i dosta bugovitu) igru za one željne adrenalina i arkadne utrke.
Sve što je potrebno - klik na gornju sliku radi redirecta na službenu stranicu, tamo se možete registrirati na klasičan način ili putem facebooka te nakon toga skinuti klijent i pokrenuti ga - napomena: nakon pokretanja klijenta započinje DOWNLOAD igre u veličini cca. 1.5GB
Meni osobno se igra sviđa najviše jer je multiplayer, iako možete voziti i single player trke protiv AI.
Pa eto - ako netko već igra ili se planira priključit, osobno igram na Shard CHICANE-EU - nick 2PRETTY (![]()
)
Slobodno pitajte, pišite, itd.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam na Apex EU, nick mi je Mario92
Igra mi toliko ide na živce radi razno raznih bugova, laga, rammera, T-Maggera (igrači znaju), glupog prometa i politike "daj € za bolji auto" ali za povremeno vozikanje sa frendovima je ok.
![]()
Pa ja igram eto tako, bez opterećivanja. Čisto radi gušta...ne želim se opterećivati raznim varalicama i budalama koji max. koriste razne cheatove
Jel moguće nekako spojiti se na drugi server bez ponovnog skidanja svega?
Kako misliš "bez skidanja" ? Mislim da sam morao download samo nešto sitno kad sam probao ući u apex. Eh da sam znao prije vozio bih odmah u tom shardu, ovako ne mogu ništa prebacit nego moram sve ponovno. A ništa, budem ispočetka kad mi se bude dalo
.
Bookmarks