Kaj da delam u bilo kojem flasheru mi kaze pres red key i ja to ucinim i nis u V_KLay da iskljucim i ukljucim iskljucen mob i nis daj pomagajte btw. znali ko link za download Winswup?
Kaj da delam u bilo kojem flasheru mi kaze pres red key i ja to ucinim i nis u V_KLay da iskljucim i ukljucim iskljucen mob i nis daj pomagajte btw. znali ko link za download Winswup?
Zadnji uredio Sljaka : 11-05-2007 u 23:32
Idemo redom, prvo izbjegavaj riječi upomoć, ponavljanje istih slova i druge nepotrebne gluposti. Čim si otvorio temu netko će ti pomoći.
A da bi ti se moglo pomoći, prvo trebaš napisati neke podatke. Dakle , da li je CX70 brandiran ili ne? Ako je, na koga? Zaključan ili ne? Koja verzija softvera je unutra , a koju želiš staviti? Kakav kabel koristiš za flashanje? Trebaš DCA-510, ako je USB. S DCA-540 ne možeš flashati.
Da li si probao službeni update?
Sve verzije winswupa a i službene update imaš na www.siemensmania.cz . Uključeni su i naši jezici.
I za kraj, flasha se uvijek s isključenim mobitelom, a crvenu tipku jednostavno treba kratko pritisnuti u pravo vrijeme. To zahtijeva malo vježbanja, ali nije nešto što se ne bi moglo savladati i ne treba odustajati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo ovako Imam brandiran CX70 na Vodafone ali je otkljucan ali ima onaj vodafone logo,fw je 43,a jedino neznam koji je kabl posudicu taj DCA-510 pa viditi mada kada je mob iskljucen comp ga ne prepoznaje a inace ga prepoznaje kao Siemens Mobile Phone USB modem,mozda neki drajveriiiiii
*#06# pa pod info skrolaš dolje do acc i kad priključiš kabel vidiš koji je tip. Ako piše DCA-540 onda je problem u kabelu, a ako piše DCA-510 onda je problem u driverima. Pogledaj pa javi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
btw. Sljaka kaj je sa onim mp3 elf dali to dela samo na S65 ili
A kako od cx65 napraviti da dela kao DCA-510
samo na S65, nema šanse da ga staviš na cx70![]()
Ne možeš od DCA-540 napraviti DCA-510.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da ne otvaram novu temu, jel je moguće otključati cxv70 bez servisnog kabela, nije mi potrebno da ga flasham sa novim frimwareom već samo da mogu stavljat druge kartice osim vipa.
Hvala
Utipkao sve u papua utils, ali mi neće izračunat kodove, napiše key not found...
Čitam nešto o inverznom esnu ali nigdje ne pronalazim detalje o tome, molim help... I što onda kada dobijem skey i bootkey?
Hvala
Naravno da može bez kabela ako imaš kako poslati MIDlet na mobitel,a za ESN vidi ovo:
Znači koristiš Papuu 0.9.7 i nakon upisivanja kodova pritisni Swap ESN da ih posloži kako treba a dalje je lako(samo treba pratit upute za otključavanje).
Puno hvala, sada sam dobio ove bootkey i skey i new hash new bootkey...
Što dalje?
Znam da sam dosadan, ali fakat ne kužim...
Bookmarks