Po mom iskustvu nikad nece pod garancijom priznati ulaz za punjenje
Evo izrevoltiran ponašanjem servisa molim za savjet od već iskusnih forumaša.
Naime, Moja stara čokolada (9 mjeseci) je doživjela par kvarova samoizazvanih
1. tipka 0 slabije radi odnosno moram je jače stisnuti
2. softver sam lista po meniju
3. NAJVAŽNIJI - rasklimao se ulaz za punjenje
E sad - s obzirom da je pod garancijom, logično je bilo da ga pošaljem na servis ALI serviser se javlja i kaže da popravak stoji 85o kuna jer mehanička oštečenja ne spadaju u jamstvene uvjete...hm, sad mi nije jasno u jamstvu stoji da ne prihvačaju mehanička oštećenja odnosno oštećenja kućišta i plastike.....pa mi nije jasno kako sam ga ja to oštetio...punjenjem?????
zaboga, morao sam puniti mobitel zar oni misle da on radi na zrak??????
molim savjet
hvala
Po mom iskustvu nikad nece pod garancijom priznati ulaz za punjenje
a vidjet ćemo...još je k tome situacija malo drastičnija..jer je serviser rekao da mu je ispao port za punjenje kad je rastavio uređaj..tako da sad zbilja ne radi...a ja sam ga i mogao napuniti prije nego što sam ga poslao na servis
ne znam...čekam njihovo pismeno objašnjenje pa ću cijeli slučaj gurati preko udruge za zaštitu potrošaća - čiji sam član![]()
Ajde nadam se kako ce ti to ipak napraviti jer u zadnje vrijeme su svi postali muljatori po servisima. Trebao si tipa ipak snimiti kad je rekao da mu je palo.
pa da...i zamisli ne postoji alternativa kao nrp. zalemiti port nego zaminiti cilu pločicu koja košta 850kn...hm. najbolje bi bilo da su mi ponudili da kupim novi mob.
Al opet je jeftinije i lakše prodati cijelu ploču, nego 300+ elektroničkih elemenata.. Tko bi to sve lemio, dali bi postojala potražnja za nekim elementima ili će samo ćamiti na polici. Ovako im je ekonomičnije.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kada sam bio u mobisovom servisu rekli su kako je nokia jedina koja mjenja elemente na matičnoj ploči dok svi ostali "servisi" mjenjaju kompletne ploče i gotove djelove...dakle čisto slaganje lego kockica
angels might have been eaten.
Da ali moras vidjeti kakvu opremu imaju u servisu Mobis, to ti je skoro NASA
a gle... ako je stvarno potrgan konektor..normalno da ti nece priznati..sam od sebe se nije strgao... puno puta smo mi svjesni toga da smo u krivom ali ne želimo priznati
mehanička oštećenja se nigdje ne priznaju bila ona uzrokovana ljudskim faktorom ili pak tvorničkom greškom, a što se tiče konektora, ispao mu je jer nezna otvorit mobitel jer je vjerojatno telac. konektor se moze vrlo lako vratit zalemit nazad to nije problem, radio puno puta.
Bookmarks