Dali si podesio u java word- options- network setings sve kako treba
bok!![]()
radio sam sve kako ste napisali ali mi se mob ugasi.
radio sam sve mogucnosti koje ste dali ali je ishod uvjek isti, ja i dalje nemam igru ubacenu u mob.![]()
nek mi se javi netko tko zna pomoci.
razbit cu ga!![]()
Dali si podesio u java word- options- network setings sve kako treba
pa podesio sam. u stvari meni je sve tako i bilo podeseno. bar mislim.
a kad ukucam onaj kod #*536963# pojavi se bijeli ekran i pise "serial JAVA other disable" i nestane tek kad stisnem C ili crvenu tipku.
evo opet sam pokuso i desi se to da uspije doci do pikada gdje pise "instaliram" i to stoji na ekranu nekih 5 sekundi i onda se mob restartira.
ona crta se nije ni pocela punit, i igra se nije ni instalirana.
jel mozda problem sto imam neregistriranu verziju softstick-a PPP?
skino sam ga sa stranice koja je pnudjena na stranicama ovog foruma. pomozite, postaje ocajan!!!!!!
nema weze što je neregistrirana verzija softick.....trebaš samo postawit u jawa worldu ono APN: Internet i proxy off jer to ne dođe twornički...
Jel treba takvo sta napraviti i na e900... Ak da, kako?
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Maniac mislim da imaš to u temi o modanju e900.Nisam siguran,al daj pogledaj.Ako ne nađeš pitaj exoticu.
U java svijet- opcije- postavke mreže podesi
APN: internet
username: ostavi prazno
password: ostavi prazno
proxy. OFF
spremi
Jel to postupak za e900 tako to ja nigdje ne mogu naci te opcije u java worldu...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
da i za e900 odes na aplikacije java svijet i opcije i bitno je prije prebacivanja se prvo spojit sa pc studio3 kad se uspostavi konekcija izlazi se iz studia onda sve ostalo
Ma u E900 je drugaciji nacin, kod e900 je potrebno samo igricu prevacit u Other Folder i putem java koda i passwort.
Samo stvar je kod e900 da se pokazalo komplikacija a to su kod samo Firmware.
Znaci kod E900 dobijete komercijalni FW kao i kod brand Firmware oni su manje vise izrezani u funkcijama.
gle, meni je sve to podeseno i radi mi sve kako treba do trenutka instaliranja igre, tad se pojavi onaj pikado i pise instaliram i stoji tako nekih 5 sekundi onda se mob sam od sebe resetira.
ja sam vec u fazi da ga razbijem! kad ukucam one kodove #*536 961# i #*536963# meni je ekran bijel i ne netane mi onaj tekst s ekrana vec ga sam moram skloniti s C ili s crvenom tipkom.
jel to ok?
USPIO SAM!!!!!!!!
Problem je bio sto nisam aktiviro sofstick PPP.
Imaju neke igre koje na kraju instalacije smrznu mob i moram ga ugasiti. igre su navodno za samsung sgh d600 al ja mislim da ipak nisu kompatibilne pa je to zato. u svakom slucaju vam hvala!!!!
Pošto tema nije više aktivna......![]()
Bookmarks