kaj utorrent zahtjeva forwarding??
ja nikako nemogu postic da mi u utorrentu pise da mi je port otvoren.
sve sam u routeru napravio vec dvadesetak puta i postavio u nat za moj ip port forward.sve probao i nece!
sve sam moguce probao i nemojte mi govorit da provjerim jesam li tocno upisao tekst i ostalo.svaka moguca pomoc mi je potrebna.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
kaj utorrent zahtjeva forwarding??
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
naravno da zahtjeva,pa svaki p2p program zahtjeva da mu otvoris port da se drugi mogu na tebe konektat a meni se port nikako otvorit pa mi brzina bude maksimalno 20kb/s
pa neznam baš mojoj frendici su svi portovi zatovreni zbog tate jer nemije imati otvorene pa sam uspio skidati 80 kb što je njoj maksimum
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
to ti je zato jer ima previse seedera
Nadji si na routeru opciju exposed host ili nesto slicno (tak je meni na se555) i stavi ip adresu od svog kompa.Na taj nacin su ti svi portovi forvardani za bilo koji program..
Imas negdje na routeru opciju Default Server ip?Ak to nemas probaj s ovim http://portforward.com/english/route...ter_Nights.htm
Zadnji uredio Gocznet : 07-05-2007 u 10:39
ne.to kod mene ne pali.probao sam preko toga vec desetak puta i za utorrent,za emule,za bitlord,za call of duty 2 multiplayer i nista nece
Probao si i link i server adress?I jos si firewall iskljucio i neradi?
Evo ovako ja imam isti takav router, i moraš napravit ovo:
Upišeš u adress bar onaj ip 192.168.1.1 i uđeš si u router, te tamo odeš u nat, pa onda SUA only.
Moraš pogledat koja ti je sad ip adresa s kojom si na internetu,npr. meni je 192.168.1.32 :
Onda tamo u SUA only upišeš taj ip, i odeš u utorrent,da pogledaš koji ti je port stavljen, tj .tamo upisan, a možeš si ti upisat bilo koji, meni je 53676, ovako:
To bi ti sve na routeru trebalo izgledat ovako:
I na kraju bi ti u utorrent-u trebala biti dolje zelena kvačica:
EDIT:Evo smanjio sam slike.
Zadnji uredio ..::Crocky::.. : 07-05-2007 u 11:36
evo ga!!radi!!
a znate sta je bilo?na svakoj stranici npr. ipchicken.com ili nekoj drugoj mi je pisao krivi ip.npr. moj ip je 192.168.1.30 a na SVAKOJ stranici koja provjerava ip mi je rekla ip adress:89.172.86.46 pa sam ga stavljao i nije htjelo.ali sad sam vidio u support pravi ip i sve stavio i radi.tnx crocky
I još si isključi sve firewallove,ak ti nejde punom brzinom, isključi si one na:
https://user.t-com.hr/
Onda si isključi one od windowsa, i one na routeru, a ovaj od windowsa ni nemoraš jedino ak ti ide sporo.
Meni uglavnom sve skida punom brzinom.
znam,znam iskljuceni su mi svi odavno.
Bookmarks