n80 ima slabije pozadinsko osvjetljenje u usporedbi s nekim drugima iz N serije.
Malo ga u postavkama pojacas, ugodnije je za koristenje, a ne ubija previse bateriju...![]()
Pošto trenutno imam oba mobitela, uspoređivao sam koja je to razlika između ekrana koji prikazuje 16 milijuna i onoga od 265.000 boja.
Rezolucija je ista, dakle 416x352.
Ekran kod 265000 boja ima jednako dobru oštrinu prikazane slike na ekranu, ali je vidljivo tamniji od onoga u 16 milijuna boja.
Nekakvih drugih razlika nisam primjetio.
Ako vi znate neku, napišite.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
n80 ima slabije pozadinsko osvjetljenje u usporedbi s nekim drugima iz N serije.
Malo ga u postavkama pojacas, ugodnije je za koristenje, a ne ubija previse bateriju...![]()
displayi koji imaju 65 tisuca boja i vise su jako slicni sto se tice prikaza slike....
samo da mi je vidjet nekoga ko ce primjetiti razliku izmedu displaya 6630 i 6680 ili N70... 16bit jesu nesto kvalitetnijeg prikaza ali to se i ne primjeti puno
ma nema sanse da to primjetis.
ma nema teorije da se primjeti,ko kaze da primjeti razliku laze 100%
Kad prebaciš slike koje si prethodno obradio na kompu i stavio na rezolucio od mobitela i onda tamo pogledaš vidiš razliku bez brige...
zašto da se svađam kada sam u pravu?
pregledaj par istih slika/walpapera živih boja istovremeno na oba moba
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Da, življe su na E70. Ili se bar tako meni čini.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
zasloni sa vise boja nesto su svjetliji u prikazu,sto ne znaci nuzno da su i ostriji.to ovisi o rezoluciji.
Bookmarks