nista, znam zapaliti cigaretu jednom u par mjeseci ako se pije neko jako lose vino
a mozete napisati i dal pusite maricu ili ne....
v ja zivim zdrav zivot..![]()
nista, znam zapaliti cigaretu jednom u par mjeseci ako se pije neko jako lose vino
u ne dobrom, nego u jakoo dobrom drustvu znam i zapaliti, al rijetko!!
zelja mi je probati one cigare sa okusom cokolade i vanilije..jel ih itko probao??
...njije to sladolad vjeko..
....pušim ko turčin 2 kutije na dan modernog i jeftinog MC-a....)
Ja ne pusim a i neznam kako ti moze cigara pomoc oko vina...
ja cim osjetim miris vina odma povratim
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
a mala, voliš ti pušiti?
Kutija dnevno već 6 godina, a pušio sam valjda sve cigarete koje možeš nabavit u okolnih par država... Sad sam trenutno na Rothmansu, al mi se sve čini da ću se vratit Luckyiu, to mi je najbolja cigareta...
Wasssssuppppp?
Ma sve vas pušače treba na Goli otok bacit da tucate kamen...![]()
šala, naravno
![]()
@tomo pa kaj nisi cuo za te cigare(malo lice na mini kubanke), znam da zvuci smjesnoali..
meni uz vino idu cigarete jako, ako je vino lose onda pljuga jos vise pasePoslao: booky_boy
Ja ne pusim a i neznam kako ti moze cigara pomoc oko vina...
ja cim osjetim miris vina odma povratim
Poslao: vjeko
@tomo pa kaj nisi cuo za te cigare(malo lice na mini kubanke), znam da zvuci smjesnoali..
Brijem da misliš na cigarillose - fina i skupa stvar ako hoćeš kvalitetne.
Wasssssuppppp?
ja prestao prije tjedan i pol, gripa me uhvatila i nisam dim mogao povuci, sad sam bogatiji za 17kn svaki dan!![]()
najbolje i najlakše je prestati kad si bolestan. Bravo bigboss, samo nemoj posustati!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@draz mislim da su to te...brijem da paket(cetri pari cigara) kosta od 30-50kn nisam siguran..
nadam se da necu!
@bigbosssvaka cast
ja ne pusim... znam zapalit u ljeto....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ovisi kako kod kojeg proizvođača...Poslao: vjeko
@draz mislim da su to te...brijem da paket(cetri pari cigara) kosta od 30-50kn nisam siguran..
bb- nemoj više počet pušit ak si prestao, ja sam isto tak prestao zbog bronhitisa nakon maturalca (popušio sam 4 šteke u 12 dana), i nisam pušio 2 mjeseca i onda sam počeo po malo i opet se sve vratilo na staro... Nikad više nemoj da ti pljuga dođe uopće u ruku!!!!
Wasssssuppppp?
ne pušim, znam si zapalit kad si popijem, uglavnom tek toliko, nekak mi paše, ali ne jake cigarete, ronhil super light, ili slims od mame...te su mi super.Poslao: mala
a mozete napisati i dal pusite maricu ili ne....
v ja zivim zdrav zivot..![]()
kaj se marice tiče, ja sve volim probat, i moj odgovor je NO THX.![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...ja volim zapalit' ali me zbog toga najčešće gnjavi policija - zato i ne idem na Jadran ljeti...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ja sam imao big shit ovo ljeto, zbog toga...Poslao: dmi
...ja volim zapalit' ali me zbog toga najčešće gnjavi policija - zato i ne idem na Jadran ljeti...![]()
![]()
Wasssssuppppp?
sada cemo vidjeti, prije nisam pusio mjesec dana i dosao sam na sastanak kad smo bili u medvedgradu i *ebiga opet propusio, sad vise neidem na sastankePoslao: Draz
bb- nemoj više počet pušit ak si prestao, ja sam isto tak prestao zbog bronhitisa nakon maturalca (popušio sam 4 šteke u 12 dana), i nisam pušio 2 mjeseca i onda sam počeo po malo i opet se sve vratilo na staro... Nikad više nemoj da ti pljuga dođe uopće u ruku!!!!![]()
Sretno bb
Wasssssuppppp?
....samo najboljim prijateljimaPoslao: smogovac
a mala, voliš ti pušiti?![]()
heh,ja ne pusim...zivim zdrav zivom ,heheh... na moru najcesce zapalim,inace ne...![]()
kaj im pališ pišu?Poslao: mala
....samo najboljim prijateljima![]()
najcesce zapalim,inace ne..![]()
![]()
šala,šala...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bookmarks