Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Huawei U8150 / SE W810i
    Operater
    Tele2 / bonbon
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

W810i - kalendar + time zone problem

dali je normalno da se radi promjene vremenske zone na mobitelu promijene vremena svih unosa u kalendaru za sat vremena unaprijed (ili unatrag) ovisno o odabranoj zoni?? problem sam primjetio neki dan kada sam mjenjao sim pa mi je vipova kartica promijenila podesenja na gmt+2, dst off, a prije je bilo logicno gmt+1, dst on jer smo na ljetnom vremenu. probao sam vratiti tele2 karticu ali su mi i dalje svi unosi 'gurnuti' sat vremena unaprijed makar sam vratio zonu na gmt+1. također primjetio sam da unose starije vise od mjesec dana ovo nije zahvatilo, ali nisam siguran dali je to jer sam tada kupio mobitel pa radio sinkronizaciju starih unosa ili mozda jer se bas tada desila promjena na ljetno vrijeme?!
    ima li netko slicnih zafrkancija ili rjesenje ovoga problema? hvala unaprijed.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To sa gmt-ovima si najbolje nastimas pri slanju poruka kad ti stigne izvješće o primitku iste, pogledas koliko je odstupanje u vremenu , usporedis sa trenutnim satom i to je sve....
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Huawei U8150 / SE W810i
    Operater
    Tele2 / bonbon
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma to je sve ok kad nastimam zonu kako treba, ostalo funkcionira dobro, ali ne razumijem zasto mi se unosi u kalendaru mjenjaju kako promjenim zonu?! da recimo sad promjenim zonu na gmt+2 i svi unosi u ovom mjesecu ce mi se azurirat sat vremena naprijed. sta nije to nelogicno?

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove