Ja sam prenio vrlo jednostavno sa N73 na pocket, samo sve brojeve sacuvaj u Microsoft Outlooku
Jel postoji kakva mogucnost da s backupa napravljenog na PPCu s SPB Pocket Backup prenesem podatke na N70 ili predlozite neki drugi program s kojim mogu prenesti tel. brojeve i poruke na N70. Hvala
Zadnji uredio Ikalafat : 28-04-2007 u 23:39 Razlog: umjesto symbian 8.1 napisao sam 9
Ja sam prenio vrlo jednostavno sa N73 na pocket, samo sve brojeve sacuvaj u Microsoft Outlooku
beckup (.exe) koji je napravio spb pocket beckup nema veze sa symbianom,tako da tu variantu zaboravi.
angels might have been eaten.
Brojeve je lako. Kopiras ih na SIM karicu i prebacis na uredaj, no za e-mailove nisam siguran koje je najlakse rjesenje. Mozda sinkronizacija preko PC Suitea i ActiveSynca?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Doduse postoji mogucnost ako kopira kontakte na sim karticu da mu se mogu pobrisati neki od dodatnih informacija ili kao sto sam ja probao nisu mi stali svi kontakti na sim karticu
Bookmarks