provjeri baterije (stavi neke jače) koja je udaljenost u pitanju? jel ima kakvih vidljivih zapreka(zid.....)
da li ima tko taj mis?
http://www.logitech.com/index.cfm/mi.../3618&cl=au,en
ja sam ga danas kupio u vemilu i nekak mi je cudan, ko da malo kasni. kad npr. povlacim mis po ekranu ok. je ali na neke sitne i precizne udaljenosti nekad ko da zasteka tj. radi sa zadrskom. to mi bas nije jasno pa nismo u 1995 god da bezicni misevi kasne? ima tko kakav prijedlog? probao sam i modul koji prima signal stavit skroz blizu misa ali nije nista bolje.
provjeri baterije (stavi neke jače) koja je udaljenost u pitanju? jel ima kakvih vidljivih zapreka(zid.....)
A KAJ SAD TI GLEDAS�
stavi brže baterije
provjeri refresh rate u driverima.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
baterije su duracell nove. udaljenost je zracne linije 20 cm, ali i kad sam stavio onaj uredja sta prima signal blizu na udaljenost od 5 cm stvar je bila ista. prepreka nema osim toga sta je mis na polici koja se izvlaci a kuciste tocno ispod te police. drivere nisam dobio s misem ali sam ih skinuo s logitecghove stranice i dobio program za mis pomocu kojeg mozes namjestat opcije tipki... ali tamo nema refresh ratea
cudno....ja imam logitechov bezicni mis (onaj mis i tipkovnica kaj se dobije za produzenje ugovora) i mis nist ne kasna. Mozda je mehanicki neki kvar?
da li je mozda moguce da za taj mis treba podlozak? malo glupo pitanje, ali kao to nijeopticki mis nego laserski pa...
ček, daj ve objasni al miš opčenito kesni (konstantno) ili preskače svako malo???
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma ne kasni konstantno, nego recmo citam sad ovaj forum i ocu kliknut na podforum racunala, scrollam dok mi taj podforum ne dodje na ekran i onda pomaknem mis ali recimo nisam tocno pogodio podforum vec mi fali 2 mm prema dole, pomakem lagano mis ali strelica stoji jedan odredjeni dio i onda se tek pomakne (a cijelo vrijeme mis lagano pomicem). znaci na sitne pomake ponekad zasteka, tj. ja ga pomaknem otprilike tih 2 mm ali on nista i onda odjednom samo skoci i naravno fulam tih 2 mm.
a probaj nastimati u kontrol panelu pa odi tam pod mis
bas si ja planiram kupiti tog misa. e sad, ili je tvoj s nekom greskom ili su svi takvi (sto je malo vjerovatno). potrazit cu na netu jel ima sto o tome
iPhone 5s 16 GB
kupljena danas najobicnija podloga za misa koja kosta 5 kn i mis radi savrseno, vjerovatno je problem u mom stolu koji je od drva visokog sjaja pa ga je nekaj zezalo. evo radim na podlozi vec sat vremena i nijednom mi se nije desio problem koji se desavao bez podloge.
ako je od visokog sjaja, mozda i ovo nesto znaci sto pise na njihovoj stranici
Laser sensor does not work on mirrors or clear glass.
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks