Da li znate gdje se može kupiti onaj gumirani poklopac
od baterije za Samsung E900?
Pozdrav, hvala
Da li znate gdje se može kupiti onaj gumirani poklopac
od baterije za Samsung E900?
Pozdrav, hvala
Onakav kakv je na d900?Mislim da toga nema.Jer je e900 tako osmišljen.Znam da se malo grebe ta plastika.Malo izblijedi,bar je meni tako bilo.
Jbg malo više pažnje...iako ni ja ne znam zašto ga nisu stavili.Pa imao ga je d600,sada d900...baš su e900 preskočili.
Bio sam danas u Samsungu u Osijeku i lik prvo sto je rekao kad sam mu spomenio e900 da nema pojma koji je to model i da oni tak sta ne narucuju... Ajd ak netko sazna, nek javi na pm...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Stvarno, ajd ak netko sazna, i ja bi narucio, vidio sam da ima na e-bay-u za 5 funti, narucio bi i to, al nekako mi se cini da ce podosta izaci postarina, a bas bi htio tu masku, ova obicna je preosjetljiva...
Oni koje sam ja imao za prodaju su u kompletu dolazili sa dva poklopca za bateriju!
Lakirani i matirani, s tim da je ovaj matirani jako blizu gumiranog kakvog ti tražiš...
Jel ovako izgleda taj matirani? >KLIK<
Ja to nisam vidio.Možda nije to orginal samsungovo?!Ovo na ebayu nije.Možda se to radi ovak;sa strane...ko one fake maske za nokije.
A to da dolaze dva poklopca u paketu sa mobom..prvi glas.Ako je fakat tak..onda stvarno super.
kolika je to cijena otprilike?
2 Kiki B:a to je onda očito nešto novije.E900 kada je izašao nije imao 2 poklopca u kutiji.Bar prije koliko ja znam...
Sada mi nije jasna ta fora.Kako to samsung ispostavlja poklopce???šta u nekima ga paketima dobiješ u nekima ne???loooooooool
Ajde ljudi netko nek javi gdje ima ta mat maska, da znam sta da kazem curi da mi kupi za rodjendan...![]()
![]()
![]()
![]()
Jel javio Kiki B kome kolika je cijena toga... Ja sam poslao ponovno pm, na prvi mi nije nista javio...
Evo da javim svima koje zanima... Dobio sam odgovor od Kiki B i kaze da nista od toga...
Pozdrav...
Take đinđeminđe sam vidio na eBay. Dragi moji to je sve loše od sortimana šta se može dobiti na kineskom tržištu.
Osobno mi je distributer iz Hong Konga nudio za bagatelu.
Na www.alibaba.com ili na www.telewey.com
Sve od toga se ne isplati nešto iz Kine dofurati ako je sitna roba a transport mac skup.
Probat cu jos nabaviti preko nekih poznanika iz SAD-a, ak budu nasli to tamo... Raci cu ima da mi nabave cijelu masku takvu, nasao sam na e-bay-u, al ne dostavljaju u RH...
Moj savjet ti ja da uzmes vise komada jer ovdje na forumu ces naci sigurno 5 kupaca.Ja prvi cekam vijest.
Nisam jos odlucio slati mail Amerima, al ako budem slao, prvo cu pitati jel hoce jos netko s foruma tako da usput narucim i njemu/njoj... pozdrav...
off the topic, ali da ne otvaram novu temu, zna li netko gdje kupiti E900, ali rozi?Hvala
mislim da toga kod nas nema, samo da mozes nabaviti u njemackoj ili tako sta... nisam siguran, al mislim da je tako...
Bookmarks