Dakle, koji od ova 2? Na produzenje ugovora u tele2..
Nikad nisam imao SE i mozda je vrijeme da ga isprobam
Bitna mi je brzina i jednostavnost, da ima solidnu kameru i da mogu normalno slusat mp3.
Ili je mozda bolje uzet neki SE-W seriju (na crno)?
Dakle, koji od ova 2? Na produzenje ugovora u tele2..
Nikad nisam imao SE i mozda je vrijeme da ga isprobam
Bitna mi je brzina i jednostavnost, da ima solidnu kameru i da mogu normalno slusat mp3.
Ili je mozda bolje uzet neki SE-W seriju (na crno)?
naravno da ces uzet k800...kamera mrak, puno se svugdje pse o tome, jenostavno odlicna, brz, jednostavan, meni odlican, cvrst, baterija super,jedine 2mane su mu poklopac kamere i tih vanjski zvucnik za mp3,(hm,i debljina) ostalo je sve i vise nego dobro...najbolji dumy mobitel definitivno,
bio nekad oglas...
svakako najbolji izbor izvan smartphone kategorije.najbolja kamera,vrhunski softver i baterija,a bolje je izradjen od vecine Nokija.
preporuka!!!
Makar sam uvijek pristaša Nokija, u ovom izboru bi uzeo K800...
puno bolja kamera sa AF_om i blicom i boljim mp3 playerom.
Po ostalim specifikacijama su mobiteli tu negdje. baterija mi je kod oba trajala 2-3 dana (ovisno o upotrebi), displeyi su im iste rezolucije. Jedino, što je, bar je tako slučaj kod mene, 6233 bolje napravljena od K800...
Jedina veća mana kod K800 je joystick...(i ako voliš mijenajti teme, nemožeš mijenjati ikone kod K800, dok kod 6233 to možeš)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
K800i svakako.Kamera i dizajn.A i mp3 im je dobar svakako ga uzmi![]()
Pa definitivno K800, vec su ti sve naveli... (Bolja kamera, AF, xenon blic, softver bolji) i jedino sto je glupo napravljeno je joystick...![]()
k800!nemoj da ti padne na pamet da uzmes 6233...
Definitivno K800.Ima sve ono kaj ti tražiš
Ova usporedba je uistinu smiješna...K800...zahtijevam!!!![]()
Takoder za k800 ali probaj uzeti u obzir i w850....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Prednost 6233 je:
1.cijena
2.kvaliteta (stereo) zvučnika
3.bolji video zapis (i to dosta)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E bas me ovo i zanima! Kolko su losiji filmici na k800i? Kog su vraga napravili tak losu kameru ak nemre pristojan filmic snimit?? Gadovi!![]()
![]()
Jer uglavnom snimim tu i tamo koju slikicu, vise kratke filmice, a i cesto si pustim muziku na zvucniku na 6230 koju sad imam..
Cijena mi nije tolko bitna jer cu taj mob ionak imat barem 2 god pa mi 300kn razlike i nije tak puno (925 vs 1225)..
Znam da u paketu sa 6233 dolazi i 64mb card, slusalice i usb kabel, kaj dolazi sa k800i?
I cuo sam legende o tom joystiku...jesu to popravili il se jos uvijek kvare? Njega me najvise strah..
Necu w850. Ne dolaze u obzir klizni i preklopni i takve stvari..Kendibar rulz!![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 22-04-2007 u 13:06
prednost k800i:
1.puuuno bolja kamera,
2.dodatna kamera za videopozive,
3.veca interna memorija,
4.RDS FM radio.
ja bi uzeo 6233 ali to je samo moje subjektivno misljenje jer uistinu mi k800 nikako neleži dok me 6233 u svemu oduševila,po meni je na k800 kamera jedino velika prednost.
Uh prijatelj mi ima K800 mjesec dana, jostick već teško hvata, a neki brojevi sa tipkovnice nikako. Ukratko na popravku
i cijena je nekih 1400 kn,sto je jos jedna prednost 6233
ako nije problem tih 300kn razlike onda uzmi k800.dobijes USB kabel,slusalice,vezicu za ruku i CD za instalaciju.
joystick nije problematican.samo su rijetki imali probleme.
kartice su ti dosta skupe za SE ali pomalo im padaju cijene dok su za njoku 2gb oko 250kn,joystic je puno bolji nego na k750 ali jos uvijek ne uljeva povjerenje...
Mislim da cu uzet k800i, danas sam imao oba moba u ruci i moram priznat da mi se SE puno vise dopada. Zvucnik je dosta slab za reprodukciju mp3-ca al zvonjava kod poziva je dovoljno glasna, a filmici su i više nego gledljivi. Ak su mi bili dobri na 6230, bit ce i na k800!
Software mi se ne cini nesto previše različit (slusanje mp3ca mi se cini skoro pa identično), brzo sam se priviknuo (jedino kod prolaska kroz meni moram zaboravit na tipku c)
Jedino me još uvijek strah joysticka al mislim da ce to pokriti dvogodišnja garancija..
Hvala svima na savjetima!
Dobro si odlucio jer joystick neka te ne zabrinjava ni najmanje ako imas garanciju, mozda ces bas naletiti na onu ''dobru'' seriju telefona u kojoj ti pokaze pomalo štucanje za nekih 8 mjeseci....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
k800 je bolji mob po funkcijama,ali ako te zanima jednostavnost rade 6233!
Pa da ti budem iskren bas sam se iznenadio kolko je k800 jednostavan (kad zaboravis tipku c). Fakat mi je softverski skoro identičan nokiji. Razlika je u nijansama. Bojao sam se da ce SE biti puno kompliciraniji. Mislim da cu se vrlo lako priviknut na SE.
A ljepota je vrlo subjektivna stvar, meni osobno mobiteli nisu baš nešto lijepi. Niti jedanAl mi nisu ni ružni
(većina)
Odluka je pala. Sad samo da platim zadnji račun u tele i idem po k800..
Nemojte me više predomišljat jer ću opet past u nedoumicu i rasplakat cu se
Nego da vas jos pitam kakav je poklopac na kameri? Jel se drzi il se nakon nekog vremena pocne sam otvarat?
k800 definitivno bolji mob... a i ljepsi (subjektivno)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks