Svaki mjesec redovito kupujem BUG, svaka dva PC Play (da vidim sta ima novo od igara)
Uz malo objašnjenja, molim, koji vam je najbolji, zasto itd....
Ja sam preplacen na Hacker (nazalost) jer je bez veze, ok imaju uredne recenzije ali helpdesk nista ne valja, malo recenzija hardware-a, i jako jako loš DVD....
Fala Bogu pretplata mi istice ovaj mjesec...
I jos kupujem Bug, sto je po meni najbolji časopis u nas, jednostavno imaju sve to meni treba, tj. ono sto hacker nema...helpdesk; hardware; a DVD im je pod MUST HAVE.......
EDIT: ali samo koje kupujete.....
Zadnji uredio VandaL : 19-10-2005 u 00:18
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Svaki mjesec redovito kupujem BUG, svaka dva PC Play (da vidim sta ima novo od igara)
iPhone 5s 16 GB
imam vec par godina pretplatu na bug
Kupim Bug,a ako ja ne, onda kupi frendica po manjoj cjeni.Baš sam ga večeras listala.Pošto su sad dvd-i nemogu ga otvorit na kompu.Inače mi je to super list!!!
Kupujem BUG. Jednom godišnje možda kupim i Mrežu, a možda dva puta godišnje Vidi
kupujem Bug,PC Chip i Haker
a na poklon dobio pretplatu na Vidi(hvala dečki još jednom)
ma u svakom od njih mi je nešto dobro za pročitat
tako da s užitkom čekam 1 u mjesecu kad ih večina izlazi
Ja kupujem Bug, ponekad neki drugi časopis kad vidim da je izašlo nešto što me jako zanima. Ali onda gledam da ne kupim oba časopisa 1. u mjesecu (ko damgol), nego ih raspodjelim tak da jednog guštam dva tjedna, pa tek onda drugog kupim...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma meni se neda čekat dva tjedna zato sve odmah kupim
Tu i tamo kupim Bug ili PC Chip, ali stvarno rijetko... Nedavno sam bacio hrpetinu istih dok sam si sređivao sobu.
Nekada kupovao BUG & VIDI ali od kada sam bacio hrpu koja je bila teža od moje drage malo sam se sračunao da se omjeri neki ne isplate i presta sa svime ;P
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja kupujem hacker, a kada mi tribaju noviji programi tu i tamo uzmem bug.
Kupovao Bug sve dok nisam vidio Pcchip. Prešao na njega zbog OČITO manje reklama i nekako 'jačeg' helpdeska. Pročitam svaki drugi Vidi i svi su mi uglavnom dobri, nekad se potrefe iste teme al smetaju me samo reklame (npr u Bugu na svakoj drugoj stranici mora biti pa makar u kutu...)!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Vidim da je XTTX načitan![]()
misliš XLR8RIzvorno postao VandaL
ma ne XTTX, anketa je javna pa svi mogu viditi ko je za sto glasao, a on je za sve......lol
BUG mi je najbolji
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
zašto nema opcije "nijedan" u anketi?
Evo sad ima
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Prije sam čitao Hacker,98-99,jer su mi novinari bili ok. Onda se promijenila novinarska postava tamo,pa su mi postali dosadni. Čitao BUG neko vrijeme. Sad više ništa ne kupujem,sve što me zanima nađem na netu. Od IT časopisa najviše čitam Wired,ako se on uopće može svrstati u obični IT časopis.
svi ti casopisi su dosta skupi tako da rjetko kupujem.
nisam odan pojedinom casopisu vec kad kupujem kupim onaj koji u tom broju ima test hardwera i druge teme koje me zanimaju
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma yebeš bug i slične gluposti "Mobil media" rulz![]()
Ne kupujem cesto casopise,ali gotovo svaki mesec procitam BUG,VIDI,PCPLAY,MOBIL,MOBY,PCChip,Mobilnimagazin,M obilMEGA,MOBKOM,MOBI,COM-GSM.... Ukratko,imam druga koji mesecno daje oko 50-ak eura za IT Casopis4e,ali ih ne cita... to radim ja,pa mu skrecem paznju na zanimljive stvari,a on posle odluci ce ih kupiti ili ne![]()
hcker a nekad i bug ali više neću (možda) previše je to love za me
kupi bug za 10 kn na hrelicu ali mjesec unazadIzvorno postao flOorKilla
stanga
Definitivo VIDI, tu i tamo koji primjerak BUG-a
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks