Uz sve sto donosi jedan poslovni uredjaj, napokon ugradjena GPS navigacija.
http://www.gsmarena.com/blackberry_8...ition-1968.php
Uz sve sto donosi jedan poslovni uredjaj, napokon ugradjena GPS navigacija.
http://www.gsmarena.com/blackberry_8...ition-1968.php
Tko rano rani, zajebo je pjetla
sa Blackberry mapsima je to kao odlican plasma TV prijemnik koji lovi samo OTV odprilike.
dobar grah daleko se čuje
Uređaj je OK i sve to, al ne kužim kakve imaju komplekse da ne stavljaju kamere na BlackBerry uređaje, odnosno BB Pearl jedini ima kameru i to neku jadnu...OK, kužim, radi se o poslovnom mobitelu, ali kamera je danas postala neki standard, isto kao što u aute ugrađuju klimu u serijsku opremu...
Kamera definitivno jest standard, ali koliko ljudi zapravo koristi kameru? Ja sam svoju isprobao kad sam kupio BB pearl, i to je to, više niakd nisam ništa s njom slikao. Ista stvar je i sa svim drugim mobitelima koje sam imao. A BB je ipak namjenjen poslovnim korisnicima,a njima definitivno kamera netreba a nekim stvara i problem, jer neki ljudi nevole da ljudi imaju kamere na telefonu jer ih tako mogu potajno snimati. Znam da mi tata uvijek trazi mobitel bez kamere zbog takvih stvari.
Jer ipak i da ti mobitel ima 5mpx kameru, opet ako trebas nesto fotkati koristit ces digitalac a ne mobitel.
E ali nekuzim sto je tu novo, pa i 8800 ima GPS senzor? Mislim bas i nema neke koristi od njega jer te karte u Hr bas i nisu nesto razvijene. Evo ja imam google maps na svom BB i nacrtane su samo glavne auto ceste u Hr. Ali zato u drugim drzavama ima dosta detaljno. Ali fora je sto ima i satelitskih snimaka, kao google earth.
Upravo to. Na zapadu je zabranjeno unositi fotoaparate u određene tvrtke zbog industrijske špijunaže, a poželjno je da zaposlenici imaju communicatore poput BlackBerryja ili e61 (e.mail).. Meni se e61 i svidjela zbog manjka kamere. Prije sam kupovao mobove kad bi došao novi model s jačom kamerom. A što je najbolje, rijetko kad sam slikao i živcirala me sporost rada sa slikama. That´s all behind me now. I baš mi je super.![]()
U nekim firmama je zabranjeno unosti mobitele sa kamerama...FIAT, VW
Tko rano rani, zajebo je pjetla
potpisujem diu,samo što se radi u m600i..i baš danas razmišljam,otkad ga koristim niti jednom nisam imao potrebu da neš fotkam...![]()
Ja sam kupio P990 i napravio 2 slike u 1,5 mjeseca. Fakat mi ne treba, imam digitalac. Zanimljivo je kad ga drugi gledaju odmah otvaraju kameru i isprobavaju (onda si pomislim je*eš kameru)... Ali BlackBerry tipkovnica (osim kod Perla) mi je tako cool... A Curve nešto najzgodnije što se u zadnje vrijeme našlo u ponudi T-Mobile-a. Da nisam kupio P990i sad bi ubo Curve!:-)
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks