Hehehe, oprosti, mora da sam ja kriv sto si dobio "virus" ako ti kazes da nisi kriv
Ps: zasto moras ici kod poznanika da bi zvao t-com?
Već par dana me živcira što moram kod raznih poznanika dolaziti i zvati T-com podršku jer isključuju nemilice korisnike koji kao šalju spam poruke preko njihovog IP. Sad nije mi jasno kako uspiju otkriti IP i tko je iza njega ako nije zakonom dopušteno otkriti podatke? Još više me živcira što te još i napadaju, kao kriv si što si dobio virus.
Zadnji uredio schoofter : 23-04-2007 u 23:38
Hehehe, oprosti, mora da sam ja kriv sto si dobio "virus" ako ti kazes da nisi kriv
Ps: zasto moras ici kod poznanika da bi zvao t-com?
Vecina ljudi ti nema pojma ni sto je antivirus, a kamoli sto mora napraviti. Nisam nigdje napisao kako sam ja dobio virus
Pa onda ce ta vecina ljudi morati zvati sluzbu za korisnike i nauciti... Ocigledno im gusi promet ili servere ili stogod pa nije da im ti "spameri" idu u korist...
Ne vidim sto bi trebali napraviti po tom pitanju a da bude "fer"?
Kolko sam ja skuzil, ima neki gad od spywarea koji se nakoti na kompu i onda salje spam mailove s tvog kompa, dakle s IP-om koji ti dodjeli T-scum.
S obzirom da taj IP glasi na njih, ispada da oni salju SPAM, pa iz tog razloga oni iskljucuju korisnika koji je imao IP u tom trenutku kad su slani SPAM-ovi...
Nazalost vecina ljudi nezna da treba imat AV, AP, AA programe, a i ak ih vec ima, onda ih ne updetaju, niti procesljavaju racunalo, jer neznaju, zaborave itd...
To kaj ti trcis okolo rjesavajuci poznanicima probleme, nece biti od neke koristi, jer ce ovi opet zaboravit koristiti AV programe, a i oslonit ce se na to da ce opet tebe zvat ak im iskljuce ponovo...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
meni su iskopcali net zbog toga, ja sam pizdio, misleci da nisam platio račun !
Ja mislim kako bi ipak bilo fer nekako to napraviti bolje, iskljuciti na kratko, obavijestiti telefonom a ne emailom, a ne ljudima hop iskljuce i gotovo, pa to su firme, rade preko interneta, gube velik novac ako nemaju internet
a sta je s onim kaj oni meni stalno salju onaj newsletter????vec sam se bezbroj puta maknula s te liste i opet dobivam taj prokleti mail...
to nije spam???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ma to je totalno glupo nšto nikoga ne obavijeste samo to naprave i nikome ništa a jadni ljudi se uplaše i neznaju šta bi
ma da...popizdim na to...svaki put kad dobijem taj NL idem tam da se maknem s liste...i pise da sam se uspjesno maknula s liste...a onda opet, za kojih tjedan dana, eto ti opet to sranje u mom sanducicu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks