niš posebno...
Razgovaraj, gledaj, osjeti: Rođen je novi trodimenzionalni telefon
SEUL - Za telefon više nije dovoljno da možete vidjeti osobu s kojom razgovarate: južnokorejska tvrtka LG Electronics u utorak je objavila da razvija "trodimenzionalni" telefon koji će nam omogućiti da "osjetimo" omiljenu snimku.
"Razvili smo novu tehnologiju koja omogućuje i osjet", objasnio je glasnogovornik LG-ja Song Keun-young.
Kad lopta doleti u gol, telefon vibrira. Kad se automobil zaleti u zid u vašem omiljenom filmu, uređaj se zatrese.
"Ako eksplodira bomba u akcijskom filmu, diode bljeskaju u ritmu slike", objasnio je Song.
Uređaj bi se na tržištu trebao naći sljedeće godine, najavila je tvrtka.
na kraju cemo se jos i moci j*bati preko moba, nece biti potrebe da kupijemo kondome
dobar komercijalni potez ili obicna glupost? you choose
Zadnji uredio @bLd@ : 29-04-2007 u 19:04
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
niš posebno...
After all...
kakve koristi od ovog moba kod nas pa jedva imamo 3G koji niko ne koristi a kamoli sad još ovo
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Zgodno dokle idu granice ljudskoj mašti.
Meni sve vuče na ono - nakon SMS-a više niti jedna aplikacija ili usluga mreže nije bila "ubojita" (killer).
Sad polagano traže, napipavaju... Tko zna, netko će sigurno nešto naći, ali ovo s "feelinzima" na mobu mi se u startu čini promašenim. Koga briga što će telefon bljeskati ili vibrirati...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
To je neka nova vrsta vibratora : osjet, opip, zavibrira...![]()
Zadnji uredio avantgard : 29-04-2007 u 15:03
Očita kopija samsunga... model E900
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Moj mobitel več je trodimenzionalni. Kakve veze riječ "trodimenzionalno" ima s napravom iz prvog posta
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a koji je dvodimenzionalni?
motofone f3 nije daleko![]()
nekim "gadget" freekovi ce i to uzet... nikad neznas ovo mozda i uspije ... a mozda ipak ne :three:
sve u svemu ... cool ideja ... al vise kao nekakav showoff tj. proof that it can be done i nista vise, za normaloni zivot nista spektakularno korisno ni lipo, uglavnon ovisit ce o cijeni ... osnovna ideja bazirana na cokoladi + te "3D" funkcije, ko oce nek izvoli ...![]()
U can only do what you allow yourself to do ...
Bookmarks