Ljudi zar nitko......
Imam još jedno pitanje,zašto mi mobitel kad idem stavljati novi fw mbitel ne želi updateati firmware....
Neće ni sa službenim niti sa winswupom.....
Kada prikjučim slušalice hhs-150 u svoj el71 mobitel se zagasi,kad ga probam upaliti mobiltes se upali pa odma zagasi ako su slušalice prikjučene....
Kada nisu priključene sve radi u njaboljem redu...
Verzija softa je 41....
Prije dok sam imao 12 slušalice su najbolje radile..
Neznam sad kaj da delam.....
Zadnji uredio Ro@m : 15-04-2007 u 18:55
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Ljudi zar nitko......
Imam još jedno pitanje,zašto mi mobitel kad idem stavljati novi fw mbitel ne želi updateati firmware....
Neće ni sa službenim niti sa winswupom.....
Kaže da "Software update denied by mobile"...
Ajte di ste lokalni unlockeri i flasheri.....
Napokon nađem odgovarajuči winswup za mobitel i sve jhe super obriše stari flash i počne pisati novi i asve 5 sve dok nije došlo do 60% i onda salo pa se prekinulo.
I sada imam mobitel koji se neće ni upaliti.....
Probao sam ponovno sa wiswupom,precheck je uključen ali javlja da nemože "ping mobile",dobro,ja isključim precheck i onda pokrenem i pritiskujem gumb za uključivanje i onda mi javlja error:"Error on waiting for Ack EOT".
I kaj sada da radim?
Da još sam probam nekaj ili da ga nosim najbližem flasheru?
Nisi u pravom trenutku stisnuo crvenu tipku. Winswup je kod tog stiskanja dosta osjetljiv. Nekad hvata od prve, a nekad neće ni od 100-te.
Pokušaj promijeniti brzinu porta pa pokušaj opet. Uglavnom sve je u podešavanju brzine i momentu u kojem pritisneš crvenu tipku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Znači tako,trebalo bi raditi jer ser čuje da je windows prepoznao uređaj jer se čuje onaj zvuk kad ukopčam kabel u mobitel i iskopčam.
Znači stvar stiskanja je u samom trenu?
A što ako kabečl nije dobar?
Probao sam ARM Bootcore nekaj očitati i kad je tražilo da stisnem crveni gumb ne reagira.
Ja obično jednom rukom kliknem na Start, a istovremeno drugom tipkam po crvenoj tipki vrlo kratkim i brzim pritiscima. I još se događa na neki put neće ni pod razno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tako sa msi i mislo,ali kliknem da disablam precheck,kužiš moram držai crveni gumb da bi se čulo da su windowsi "prepoznali mob",e onda se neki error pojavi pa opet startam ko lud pa je oda opet precheck uključen....
Niš morati ću izvježbati,ak nebu išlo morati ću odnesti nekome....
Usput da li znaš da li Glumac tu u Karlovcu može flashati moj mob?
Bookmarks