Moj jedan frend ima taj mobitel i meni se sviđa, za te novce dosta nudi, ali mi je to nakako vise zenski nego muski mobitel.
Prijatelj misli kupiti Nokiu 3100 u VIPme paketu za 1491 kn, uz što se dobiva besplatna java igra, besplatna slika, besplatna melodija i još se dobiva dodatnih 100 kuna na račun.
Molim vas da kažete sve vrline i mane tog telefona.
Moj jedan frend ima taj mobitel i meni se sviđa, za te novce dosta nudi, ali mi je to nakako vise zenski nego muski mobitel.
I meni se sviđa i ne čini mi se baš da je ženski model
Mobitel je skroz lud, bolji je od prve nokie srednje klase s ekranom u boji (3510) - to se odma vidi po kvaliteti slike na ekranu! Osim toga ima puno vise funkcija i mogucnost spajanja na kompjuter i postojicak i foto aparat za njega.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Hoćeš reći za series 40 modele čiji je on pripadnik dok je 3510i pripadnik series 30 koji ne podržavaju kameru (najveći razlog je nepostojanje Pop porta)
I meni se više dopada od 3510i, a najveći razlog je što je 3510i "ciglica", a tko još hoće ciglicu kad može imati mobitel veličina upaljača!!!
Ekran naravno da je veći kad ima 128*128 pixela dok 3510i ima 101*80 pixela
Ispravak, Dark, 3510i ima 96x64 px
Još gore.
Mislim (ne mislim nego znam) da se 3510i nemože uspoređivati sa 3100.
reci frendu da bi bilo bolje da si kupi siemensa m55 sa kamerom ima manji i lošiji ekran ali njoku šiša mogučnostima a i dodatna oprema je jeftinija + možeš sam radit upgrade firmwarea
Da, ali on je baš+ zapeo za tu nokiu
A i nije mu važna kamera nego to što je nokia jer mu svi u obitelji imaju nokie.
onda nek si uzme neku drugu nokiu jer ta je živi šit.....
danas posudim 3100 od frenda da pošaljem poruku i POREŽEM se na stražnji dio kučišta.
Osim ak ti frend nije mesar ili staklar,neka bježi od tog moba
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, nije mesar, ali mislim da ipak malo preuveličavaš!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ako hoce bas nokiu onda nema izbora jer je ta naj bolja od ovih jeftinijih al moja mu je preporuka samsung X100 jer isto kostaju a bolji je
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Ne, on je lud za nokiama i sigurno neće mijenjati za samsung. Prijašnji mobitel mu je bio 3310, ali ga je izgubio kad je biciklom išao k meni.![]()
nažalost ne preuveličavam-ja sam jedan od rijetkih ljudi koji su već nekoliko puta doživjeli ozljede uzrokovane mobilnim telefonima
nek kupi ok je
Ma dobar je to mob, ali se za te pare u italiji moze dobit i bolji...
Da, baš će sad on putovati 400km da bi došao u Italiju, i onda imao mobitel bez hrvatskog menija
slažem se s gore navedenim...
Pa nek kupi nokiu nista mu drugo ne preostaje za te novce
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Ma nisam ja rekao da ide u italiju, ja sam samo htio rec da se za taj novac u italiji može dobit skoro njoka 3300..Poslao: Dark
Da, baš će sad on putovati 400km da bi došao u Italiju, i onda imao mobitel bez hrvatskog menija
Nek si uzme 3100, to je posve ok mob...
Frend kupio mobitel, i koliko sam imao priliku prčkati po njemu mogu reći da je dobar za tu cijenu, ali mislim da mu je velika mana samo 550kb memorije
samo tolko ima?bed...
Jako loše, ako još imaš kameru je jako loše. Sa onim igrama koje već dobiješ u mobitelu ostane ti još 437kb
Bookmarks