e ovako, uzeo bi ga na pretplatu, uz 12000 + bodova kod t-coma je 200kn. Dobar je, nudi mi dosta, pisanje na neobičnoj tipkovnici nije niti baš takav problem, mogao sam ga probat. Jedini minus je MMS, koji se nemože slat osim uz doplatu od 80 kn, ali u životu sam možda poslao 10tak MMSova, pa onda me to i nepati. No osnovno, kako dosta putujem, zanima me opcija ubrzavanja video-clipova! Odnosno kao podržava divx, imam convertor na kompjuteru pa nije problem niti MPEG-4, ili što drugo. No za one koji su ga koristili za gledanje takvih formata, jel moguče ubrzavanje? Za koliko? Jel moguće preko upravljčke kuglice ubrzat ili se prebacit na željeni dio filma? To postaje bitno, npr. gledaš film, i na 50 min. prekine poziv ili sms, ili ti sam, ako moraš odpočetka bez mogučnosti brzog premotavanja gubi svaki smisao onda gledanje.. Ja imam K610i, dobar je, ali za gledanje dužih clipova nevalja, jer svaki prekid moraš krenut od početka, pa me zanima jel na Blackberryiju to drukčije riješeno. Hvala.