pa nije loše...očekujem i ja to za mj. dana jer imam još dva mj ugovor i onda pa pa
Jel tko dobio poštom ponudu od Vipneta...ne znam jel to samo meni (zato što sam se oslobodio ugovora) ili to dijele sad svima.
Uglavnom uz produženje ugovora od godinu dana nude Nokia 6234 za 391 kunu i SE V630i za 591 kunu. Sad, kol'ko se to isplati? Ma mislim znam da se ne isplati, ali ne bi bilo loše imati mob za ovako sitne novce...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
pa nije loše...očekujem i ja to za mj. dana jer imam još dva mj ugovor i onda pa pa
Eh, oslobodio sam se ja ugovora na početku godine. Sad me nemaju za što držati, a i T2 je dao finu tarificu, pa misle da bi im ja mogao pobjeći. I prvi put mislim da ću se transferirati, jer fakat nemam sad više ništa sa Vipnetom...
ne isplati se to uzimati, meni su nudili neku srotsku preklopnu nokiju, nisam uzeo.
cijene moba su ok nije prestrasno 391kn na godinu dana a druga je stvar sto se tebi ne svidja njihova usluga to je drugi par rukava. Da bude sve jasno ni meni se nisu bajni al zadovoljan sam saljem puno sms i imam sms opciju i trenutno nigdje ne mogu proci jeftinije!!
Istina istina...ali samo se zele rijesiti starijih modela i meni uvaliti nesto da produljim ugovor. Iako mobiteli nisu nimalo losi, ne vidim nacin da si to preokrenem u pozitivnu ponudu, pa necu nista potpisivati.
ja sam dobio ali ponuda za neki se k320 ili 180 minuta.
180 minuta za što? Za potpisivanje ugovora od godinu dana?
ne treba nasjedati na te jeftinjarske ponude i mobitele koji na njihovim skladistima skupljaju prasinu.![]()
p aj amislim da je za tu cijenu sasvim ok barem ovas v630. a sta se tice ugovora i tako bi ostao na vipu zbog jeftinih sms-ova
a i kako cujem prestaju vrijedit oni bodovi do kraja mjeseca p azato i djele tako jeftine tel. jer ovaj v630 dodoje preko 1500kn
Bookmarks