Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7
    Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prelazak HT-a na adsl2+ protokol - ŠIPAK

Poštovani i dragi forumaši!
    Opet, po ko zna koji put je čestiti HT pokazao svoje pravo lice i pravu ćud.
    Putem medija. interneta, časopisa, tv i radija je HT pompozno najavio povečanje brzina i prelazak na noviji i bolji protokol u području usluga adsl-a.
    Jedna od glavnih i največih pogodnost kojih bi novi protokol donio, bi bila ta da bi 1 Mbs bio stvarno 1 Mbs a ne 70% istoga.
    Ali draga gospodo i dame, ŠIPAK!
    Dobili ste samo tzv. veći upload koji je sada oko cca. 204 kbs a download je fala bogu sada još manji, oko 780-820 kbs!
    DIVNO, zar ne!
    NEKA NAM DRAGI BOG POŽIVI SVE DJELATNIKE HT-a I NEKA IM SE SVI KLANJAMO NA ULICAMA JER ONI SU NAJBOLJI I NAJVEĆI!
    Živio nam HT, barem 100 godina!
    Dragi moji, a vi svi razmislite ko je tu budala i idiot, mi ili oni?????

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa znaju oni sta rade stari ne brini, pa kaj si mislio da budu nam stavili neke ogromne brzine....pa bacaju nam mrvice cijelo vrijeme....

S marsa nisu ziher opali....
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @nisde gledam malo tvoje postove i zanima me da li postoji nešto u domeni telekomunikacija čime si ti zadovoljan? Molim te da ubuduće ne dijeliš sa nama baš svako svoje nezadovoljstvo jer postaješ pomalo i dosadan i predvidljiv, a samim tim i nezanimljiv.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Odgovor

Imaš u jednu ruku pravo, ali stvarno mi je iznimno krivo što je Deutche Telekom kupovinom HT-a apsolutno prestao da ulaže u isti. Sva kompletna infrastruktura HT-a je na nivou na kojem je bila u trenutku kupnje od strane DT-a. Stvar je potpuno ista u svim segmentima HT-a, mobilnim, fiksnim, internetu itd. Sve što su ugrađivali oni je rabljena oprema iz njihovih kompanija širom svijeta ( Njemačka, Italija, V.Britanija, SAD, itd. ).
    Situacija je najgora u HT-u i na službenim kooperativnim web stranicama DT-a to čak i sami priznaju. Svu najgoru isluženu opremu su prebacili u HT a za korisnike su kupovali najgori škart koji su našli na tržištu.
    To je nažalost razlog moga razočarenja, što plačamo najvišu moguču cijenu usluge a dobivamo najmanju moguču kvalitetu iste.
    Na moju veliku žalost, sve je ovo sušta i gola istina i podatci koji su dati od strane DT.
    Iskreno bi, vjerujte, volio da nije tako!

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    N79
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mah lol...ja sam zadovoljan...imam mob, imam net...plačam kolko moram i zadovoljan....sva sreča da ima konkurencije eto barem malo....nije sve tako sivo
    After all...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    c81
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    @nisde gledam malo tvoje postove i zanima me da li postoji nešto u domeni telekomunikacija čime si ti zadovoljan? Molim te da ubuduće ne dijeliš sa nama baš svako svoje nezadovoljstvo jer postaješ pomalo i dosadan i predvidljiv, a samim tim i nezanimljiv.
    Drugim riječima smiješ napadati sve osim t-com govna

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Odgovor i komentar!

Nije sve tako sivo, još je nažalost i gore.
    Obećan nam je prelazak na adsl2+ tehnologiju a od toga ništa.
    Naime jučer sam u firmi primjetio da mi se kao upload povečao na cca. 205 kbs, download mi je malo pao na 780-820 kbs, a da su gosp. iz HT-a kako su obećali prešla na gore navedeni protokol brzine bi bile skoro pa nominalno navedene, znaći oko 1020 kbs download i oko 240 kbs upload a to je iz razloga što adsl2+ protokol software načinom ograničava brzinu dok se na dslam uređajima broadand otvara do kraja, i to je definitivno odlična tehnologija.
    Ali nažalost kako rekoh na početku foruma ŠIPAK!
    Dragi prijatelji nazovite 0800/9000 pa birajte 2. i provjerite sa HT-ovim agentima dali je ovo što kažem istina.
    JE, ISTINA JE !!!!!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove