S kojim programom mogu poslati fax???
Imam adsl liniju i trebam poslati fax hitno veceras, skojim programom to mogu napraviti???
S kojim programom mogu poslati fax???
Imam adsl liniju i trebam poslati fax hitno veceras, skojim programom to mogu napraviti???
RVS, Fax PRO, MightyFax ili WinFax koji dolazi u Norton SystemWorksu 2002, a ima i dodatna opcija u win xp-u u communicatons, al treba naknadno instalirat, vjerojatno ju nemaš.Izvorno postao Black_Hawk
Prije instaliranja bilo kojeg programa za fax moraš instalirati cFos jer bez njega slanje neće ići.![]()
Zna li netko možda kako pomoću skenera i ADSL-a poslati fax?
Je li to uopće moguće?![]()
Moguće je i primat i slat, ja mislim da ti se program zove win fax pro![]()
...FORCA FIUME...
to sam ja imao dok sam bio na dial up-u. i kad bih stisnuo "poslati" onda bi modem birao kao da zove neki broj (zapravo je i zvao). a sa dsl-om ne znam
iPhone 5s 16 GB
spojio sam s postoječom temom http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=30541
kolko sam ja upoznat nije moguce slat fax ako se ima dsl linija, zato jer treba bit obicna linije jer se mora pozivaot onoga kojemu saljes(moraju se birat brojevi), a to nije moguce kod dsl-a jer je non stop spojen.. mozda sam u krivu, al tak je bilo kad sam ja htio poslat fax
Faks modem treba biti spojen na klasicnu telefonsku liniju, znaci tamo gdje je spojen i telefon. Ako nema faks modema nista od slanja faksa.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks