kaj imaš navigaciju na w800??
ah evo našao sam link za to, instalirao, i sad me neš jebe: Obratite se svojem operateru za JAVA internet podešenja
može pomoć
Da li postoji mogućnost podešavanja W800i da se svijetlo ekrana ne gasi poslije desetak sekundi?
Za navigaciju u autu koristim Nav4all i bez obzira što je aplikacija aktivna, ekran se gasi, a u vožnji je nepraktično svakih desetak sekundi pritiskati neku tipku da bih ga "probudio".
kaj imaš navigaciju na w800??
ah evo našao sam link za to, instalirao, i sad me neš jebe: Obratite se svojem operateru za JAVA internet podešenja
može pomoć
Zadnji uredio ravilov : 22-11-2007 u 13:25 Razlog: koristi gumb EDIT!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne Domagoj... covjek je pitao za W800i.... tako da to sto ti pricas nema apsolutno nikakvog smisla.... navigacija na W800i...
koliko ja znam ne postoji nesto slicno tome... jednio patch ako negdje postzoji.... a koliko ja znam NE
###1410989180026
Rješio sam problem, i to preko samog programa Nav4all koji u svojim podešavanjima ima opciju upravljanja ekranom mobitela!
cekaj ti taj program Nav4all koristis na svom W800??? ili ja to nisam dobro razumio??? ako da koje su mu jos prednosti osim sto moze produljiti trajanje upaljenosti displaya???
###1410989180026
http://www.nav4all.com/site2/www.nav.../hrv/index.php
Predlažem da se otvori nova tema za ovo jer je ovo sad offtopic
Evo link za direktni download:
http://download8.getjar.com/download...73/Nav4All.jar
Zadnji uredio Carbon : 23-11-2007 u 23:28
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
znaci ovo moze i na tel---
###1410989180026
Ma to ne radi, piše da treba neki GPS modul ili šta ja znam, kad se vrati Dylan na forum, bilo bi dobro da nam objasni kako to radi.
Normalno da treba GPS modul, ova aplikacija sluzi samo da prikaze podatke koje salje taj modul. Niste valjda mislili da telefon sam po sebi moze raditi kao GPS receiver?
Kao modul pretpostavljam da moze posluziti onaj BT GPS modul sto dodje uz P1.
EDIT:
Pocelo se ovdje raspravljati o tom Nav4All, pa sam promijenio naslov teme.
Ja mislim da bi ti to trebao i premjestiti u programe, ako se ne varam, taj nav4all ne spada baš u firmware modding.
Samo da odgovorim Carbonu;
Da, Nav4All je mala Java aplikacija koja se skida i instalira s linka koji je netko stavio gore, potreban ti je bluetooth GPS prijemnik, ja koristim Garmin GPS 10 koji se spoji s SE W800i (ili bilo kojim mobitelom koji ima bluetooth).
Sve to uredno radi na način da program skida karte s interneta, sa servera (dakle, karte se nažalost ne pohranjuju u memoriji mobitela), srećom, to skidanje traje kratko ali ipak košta!
Dakle, stvar radi, ali koliko je to upotrebljivo? Karte Hrvatske su rudimentarne, pokriveni su samo glavni cestovni pravci i u smislu door to door navigacije kod nas je zasada potpuno neupotrebljivo. Za koju godinu sigurno će postati upotrebljivo i kod nas, ali, za koju godinu će i drugi proizvođači razvijati navigacijske uređaje, karte i sisteme.
Koga zanima više, neka pogleda na gore navedenim stranicama proizvođača softvera, sve je lijepo i jasno opisano.
To je preskupo, meni je uzelo 10 kuna za ništa, uopće nemam gps prijemnik.
Hvala na odgovoru.
Bookmarks