www.iskon.hr, može se pročitati slijedeće:
FLAT internet+telefon (dakle IskonDUO za 150 kn). Jedino je brzina sa 1Mbit spuštena na 0.8Mbit (768 Kbit)
www.iskon.hr, može se pročitati slijedeće:
FLAT internet+telefon (dakle IskonDUO za 150 kn). Jedino je brzina sa 1Mbit spuštena na 0.8Mbit (768 Kbit)
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
...ništa novo - već se otkad zna za to... veliki minus je taj što je dostupan samo na određenom području...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
već bi mnogi prešli na iskon ili amis, samo što je problem
dostupnost![]()
kada se konačno rješi problem kablova onda će svatkome biti
dostupan..... iako su na tv-u izjavili da će svatkome moći
iznajmiti![]()
Plaća li se i dalje T-Comu 60 kuna pretplate uz Iskon Duo?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Samim time što se korisnik Iskona plaćate T-Comu.
Iskon je T-Comu isto što i Tomato VIPnetu.
Ma čuo sam i ja to. Šta misliš hoće li biti veće brzine u Iskona od novih T-Com-ovih u kojih je najveće 5 Mbit/s?
Ja mislim da lako mogu biti ovakve brzine u Iskona od travnja:
(TARIFA: FLAT)
150 kn - 1024/256 Kbps
239 kn - 2048/384 Kbps
299 kn - 4096/768 Kbps
379 Kn - 6016/1024 Kbps
I pretpostavljam da će Iskon imati uvijek prihvatljivije cijene i bolju ponudu od T-Coma.
Ozbiljno razmišljam o prelasku na Iskon DUO jer mi sada flat + telefon dođu cca 340 kn, a to isto bih na iskon duo imao za 240 kn.
Pitanje je sljedeće: Budući da Iskon ide u biti preko T-Comove infrastrukture je li s performansama sve u redu? Dolazi li do kakvih prekida ili iznenadnih usporavanja?
Mogu li ja otkazati uslugu (čak i ako potpišem ugovor na 18 mjeseci) ako mi npr. pada veza ili ima kakvih drugih problema?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
naravno?
naravno da NE .
ovom ponudom se kompletna vanjska infrastukrura prebacuje na iskonovu..dakle ovi iz t-coma dolaze jedan dan ti sve istekat , i malo kasnije ovi iz isona opet sve ustekat , i stavit njihov wireless modem.
dakle u 100 kuna je uracunata telefon pretplata i pretplata za internet , ajmo to tak rec.za jos 50 kuna ima mogucnost uzet se flat rate 768/192.
150kn = flat+telefon.
jos se dobije besplatno bezicni telefon
ovaj sa slike, siemens neki.
uopce me ne dira kome dalje iskon daje te novce - t-comu , DTu , orangeu , I-windu , Slovenskim borcima za piranski zaljev ili talibanima.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Kužim da ti nije bitno kome daješ novac, ali kad se seliš sa t-coma na t-com (iskon) onda je to ipak malo apsurdno.
ULET...jel tko zna cijenu razgovora na fiksnoj liniji T-coma??
kolko lipa po minuti...ima tko cjenik, neki link
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
a T-HT je 100% vlasnik T-Com-a i 100% vlasnik T-Mobile![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hoćeš reći da je svjetski provider T-Com vlasništvo T-HT-a? malo teško. DT je sa tim upr paketom zapravo teoretski vlasnik T-HT-a, kasnije i praktično. T-Com i T-mobile možemo shvatiti kao brandove DT-a. da ne seruckam previše, pročitaj si ovo
Onda znači da je Angela Merkel vlasnik Simpe?![]()
![]()
![]()
![]()
Da sam znao da ću ovom temom otvoriti debatu ovako širokih razmjera vezano uz to koliko netko ima postotaka nečijih dionica, dobro bih razmislio...
A vezano uz to plača li se T-comu (u praksi gledamo, pustimo teoriju), odgovor je NE.
Ovisno o tome koji paket uzmeš, toliko platiš i imaš i telefon i DSL. Npr. ja plačam 119kn+2*15 (2GB potrošena) + 60-ak kn razgovora me ispadne 200kn mjesečnog računa.
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
mene zanimaju dvije stvari:
1. ima li uključenih minuta telefonskih razgovora u ovoj pretplati?
2. da li je opcija prikaza broja pozivatelja uključena u cijenu pretplate?
Bookmarks