kenjaju......![]()
stavio sam oglas da prodajem mobitel na kupiprodaj oglasnik i dobio sam 6 mailova ,3 iz amerike ,2 iz engleske i 1 iz kanade,otprilike istog sadrzaja,likovi nude 50-100 eura vise nego sto mob vrijedi,ovaj iz amerike cak duplo vise,ali kao da posaljem mob u afriku(nigeriu),a oni ce mi platit preko banke(pretpostavljam da je to neka teska mucka)pa me zanima jel ko imao nesto slicno,inace mob sam dogovorio za prodat ovdje,tako da nisam pristao na njihove ponude,pa me zanima jel neko zna nesto o tome,pozdrav
kenjaju......![]()
Ja sam isto dobio po puno spamova, isto takvog tipa. Normalno da je mucka, neobaziri se uopce na takve mailove.![]()
muljava čista. briši mailove ili im odgovori kakvom masnom psovkom!![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
pa ovako i ja sam imo par ponuda takvih i moram reč,to je najobičnije sranje upakirano u e-mail poruku,meni se žena javila da hoče kupiti sve od mene da ima nekog u africi i da zanjega kupuje,stavrno mi nudila više nego što sam ja tražio,ali mi je nešto bilo čudno odmah na početku,živi u engleskoj ili u americi nije važno i želi kupit od hrvata mobitel,pa kaj je to kod njih tako skupo pa da moraju od balkanca kupovat mobitel,ka joj nije jednostavnije otič na ebay tamo bude 100% našla nešto,što se mene tiče samo ljepo obriši sve te poruke,to je neka teška muljaža,da ti neko ponudi 100Eura više,moš mislit
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
kad sam dobio prvi ,odmah mi je bilo sumljivo,a tek ovaj zadnji lik iz amerike nudi 700 dolara za mob koji ja prodajem za 1800 kuna,i svi za afriku,svi traze broj racuna u banci i slicno,jednom sam napisao da nemam racun u banci,nek mi posalje pare western unionom,normalno,nije se vise javio
He,he, ja kad sam prodavao nokiu 6230i, nekako su me pronašli i javila mi se tobože neka ženska koja je htjela kupit telefon svom sinu koji je u africi i nudila mi 500 dolara. Ja joj odgovorio da je mobitel unikat, optočen dijamantima i i zlatom, jedini na svijetu i da tražim 50000$. Javila se naknadno i rekla da mi nudi 40000 odmah, a ostatak nakon što ja njoj dam neki broj svog računa i da ja njoj dam par tisućaka dolara za garanciju da ću poslat telefon. Ma komendija teška, poslo sam je kasnije tamo odakle je ispala/ispao. Šta sve neće smislit, a žalosno je to što ima budala koji nasjedaju na te spike!
Bookmarks