Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Bodovi
    5.103
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.103, Nivo: 16
    Bodovi: 5.103, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

molim pomoć, vario se ne buta

Pozdrav znalcima

Jučer, nakon što sam resetirao varia, isti se ne želi zbutati, a kad pokušam napraviti hard reset, kaže "format is failed".
    Inače uredno je radio već nekoliko mjeseci sa RUU_Prodigy_22126_2212129_022311_TMHR_WWE_Ship romom i nije bio otključavan ili maltretiran sogtverskim ni hardverskim putem.
    Dakako, koristeći se uputama sa foruma, pokušao sam napraviti downgrade sa CUSTOM__RUU_Wizard_1050412_WWE_101_11210_WWE, nakon čega opet imam istu sitauciju, jedino je boot ekran drugačiji (krigla sa pivom), no od boot a opet ništa.
    Pokušao sam dakako i ponovo vratiti t mobileov rom, nakon čega opet dobijem t mobile screen, ali moj vario i dalje se ponaša isto, bez namjere da se zbuta, i kod pokušaja hard reseta opet poruka format is failed.
    Pokušao sam i napraviti startup sd karticu, ali kako je uređaj zalockan dobio sam od romupdate a poruku da neam dovoljne ovlasti za kreiranje startup diskete (kartice), i sad se lagano vrtim u krugu uzaludnih pokušaja, te molim za pomoć jer je odlazak u ovlašteni servis (da im ne pravim reklamu)bolno je iskustvo koje želim samo nekima.
    Palo mi je na pamet još da bi možda eko ko ima otljučanog varia i malo volje i vremena mogao za mene napraviti startup file na sd karticu te mi isti mailati na malimujo1@net.hr
    Ukoliko postoji neko ko bi se zabavio ili proširio svoje vidike na temu varia, otvoren sam za suradnju i prihvaćam sve dobre prijedloge.
    Pozdrav

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel mozes stavit uredjaj u bootloader mode ? Ako mozes bootaj u bootloader i onda spoji sa kompom i fleshaj sluzbeni t-mobile ROM, ako nemozes stavit u bootloader onda jedino servis ti moze pomoch.

U buduce kad se odlucis fleshat nesluzbeni ROM, moras otkljucat CID na uredjaju..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Molim za pomoc V360 crkla!!!
    By raicevic in forum Motorola
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 18-02-2007, 20:32
  2. p 900 veliki problem molim pomoč
    By Šuco in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 08-08-2006, 17:25
  3. molim pomoć!!!
    By aksicni in forum Siemens smartphone