gud pikčrs...uglavnom slične ko na mom d820 kad je u pitanju rezolucija...al možda bolje izgledaju na mobu neg na kompu,jel?![]()
Ovo je tema za komentare na slike uslikane sa E900
gud pikčrs...uglavnom slične ko na mom d820 kad je u pitanju rezolucija...al možda bolje izgledaju na mobu neg na kompu,jel?![]()
Daj imas neku svoju sliku da okacis cudno mi je da su iste ipak je ovo 2mpx.Izvorno postao mobitelash
heheheeh![]()
e daj uslikaj neki časopis a4 da vidim kak se vide slova![]()
...manje je više...
Ajme ljudi ja san danas prebacija slike sa svog e900 na kompic i mogu vam rec da sam jako razocaran, nadam se da je stvar u postavkama, mislim ne moze nekome kamera bit super a meni da slika ispadne totalno losa.
Gledam one opcije whit i ISO.... koji k... ono uopce radi, cemu sluzi.
Nije mi svejedno kad vidim neke od vasih slika sa e900
Aj stavit cu sliku pa mi vi recite sta da mislim, i daj molim vas da mi kazete vase postavke kamere , iako tu nema sta pametovat sve je jednostavno ali eto....
http://img46.imageshack.us/img46/448/spa0057hz5.jpg
Inace odoh do lika koji mi ga je proda i trazim novi....
EDIT: Hm ma stavljeno je na automatic. sve su mi slike ovakve
Pokusavam nac razlog u svemu i svacemu samo ne u samoj kameri jer ce bit svega odem li do lika koji mi ga je prodao. Ovo je katastrofa!
Zadnji uredio Rossinho : 13-01-2007 u 23:15
Sliku si trebao staviti u ovu temu, i to link ili Thumbnail, a ne cijelu sliku u ponoj rezoluciji jer se dugo očitava i toši promet... (pa ako ti nebi bilo teško da sliku prmjestiš u ogre navedenu temu)
inače, izgleda mi na slici ko da postavke nešto nevaljaju ili se nekome jako tresla ruka dok je slikao...
Inče, white-balanc ti služi za balans bijele boje, a ISO je kvaliteta... najbolje stavi sve na automatski i onda probaj sliki pa vidi kako slika ispada...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ljudi, ja vas ne razumem...
Pa ovo je telefon, a ne digitalni aparat.![]()
Normalno je slike da izgledaju loso na kompu.
Sasvim druga rezolucija je na monitoru i na displeju na fonu.
Kakav oce nek je telefon (nokia, SE, Samsung...) i nek ima bilo kakav objektiv (Karl Zeiss-Cyber shot ili sl...) to je TELEFON!
Pa valjda nisu glupi ovi sto rade digitalne aparate i kamere?!
Logika:
Sve sto je u kucistu dig. aparata, da stane u mobilni telefon i da ima isti kvalitet?!
NEMOGUCE!
Kad naprave DOBRU kameru na telefonu, racunajte da proizvodjaci dig.aparat da ce napraviti ODLICNU kameru.
Pa ko snabdeva proizvodjace mob. telefona?
Proizvodjaci dig.aparata, svakako!
Ja kamere na telefonima vidim iskljucivo kao dodatnu mogucnost na telefonu.
Neki tel ima bolju kameru od drugog ali nijedna nije kao pravi dig. aparat.
Slike izgledaju odlicno na tel, a mislim da su zato i namenjeni.
Kamera na telefonu-mozda onako, samo u hitnim slucajevimа kad nemam dig.aparat sa sobom...![]()
Evo slike sa mog E900
http://img207.imageshack.us/img207/4408/spa0012ay4.jpg
Ljudi, slike trebate stavljati u ovu temu, jer ova služi za komentare an slike iz teme čiji sam link stavio...
Slika je sasvim OK... jedino što je malo pri dnu tamna, ali dobro...
Mob daje sasvim zadovoljavajuće slike...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ajde posto je ovo sve vezano za e900, jel ga netko kojim slucajem prodaje???
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Evo mene.
Uh slika je skroz ok, u biti super je, ne znam sta se onaj dan dogodilo... sad sam skroz zadovoljan slikama.
I e900 je isto predobar![]()
moje mišljenje je ovakvo: slike su dobre jedino ako je slikano na vanjskom svjetlu
tj. ako ima dosta sunca, čim se malo smrači slike su katastrofa i to na SF rez.
prije samsunga koristio sam SEk750i slike su bile prejeb...
fotke su samo prosjecne.k750 je korak ispred.ima realniji prikaz boja i ostrinu.
U mobil casopisu, upravo je D900 dobio najbolje ocjene kod telefona s kamerom-> ispred k800, N73, N93...
ontopic, dobro ispadaju slike na ovom telefonu ali mislim da neki SE-ovi daju za nijansu bolje slike...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
dobre su slike,kao na d600.
Ma ja sam super zadovoljan sa slikama, al jedino kad ima svjetla, kad ga nema, ma nema sanse da uslika kako spada, uvijek ispadne malo mutnije...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
nemoj se ljutiti,ali toj sliki fali bas sve....pogotovo ostrina je grozna .....i znam;"to je samo mobi,ne pravi digitalac",te odgovore imamo vec dosta...tu je pitanje kako se slika svida![]()
ima mobi`s sa 2.MP kamerom koj radi bolje slike i sada ne mislim na SE k750i sa autofocusom![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
imao sam dosada par puta na koristenju i k800 i d900 i poredak bi bio k800(samo zbog blica po noci)
n73
d900
Bookmarks