Evo par skinova za Moto V3x. ENJOY
Windows XP mobile
Screenshot
SKIN
Evo par skinova za Moto V3x. ENJOY
Windows XP mobile
Screenshot
SKIN
VodafonePT
SKIN
isusovac jer to tebi radi na V3x, i da li si flex_ovao XPBlue.hs, jer nesto mi tu ne stima neznam sta ali da proverim. Sve iz onih foldera si prekopirao u foldere V3x i na kraju samo flex, ili obrnuto, malo mi pojasni.![]()
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
jer isusovac na odmoru, ili nesto drugo.
isusovac da li tvoja V3x radi sa onim skinovima.
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
ko zna jel je probao. Možda misli da idu na v3x.Izvorno postao tomican
Napravi sa LeaderGL flex editoru nofi folder i samo sve fileove od tog skina prebaci u taj folder. Skin folder se mora zvati identično kao i .ski file od kojeg skina stavljaš!
GoGs sve to znam jer sa V3 sta sve nisam radio, pa cak i "ubio" ali V3x je malo specificnija u odnosu na V3, a isusovac se ne javlja. U SM napravio sam sve samo treba ubaciti u mob, ali opet cekam da li neko ima iskustva sa tim, Isusovac je tamo i "lepo" foldere nabrojao i sta u njima ide, ali de ne dodju u koaliziju sa MOTO skinom. Jer evo skoro mesec dana stoji moj thread za slusalicu koja na V3 perfektno radi a na V3x je ne vidi. Isusovac, ajde javi se!!!!!!![]()
hvala puno
Bookmarks