ja sam na svakoj motoroli imao problema sa zvukom!! i nisam to nikada znao rijesiti ... nemogu ti pomoci ... ali ti mogu pozeliti srecu![]()
Flexovao sam v525 i sve je ok, ali imam smetnje sa zvukom dok biram i dok pricham.
Da li je uputno da ponovo flexujem i da li bi to reshilo problem?
zahvaljujem.
ja sam na svakoj motoroli imao problema sa zvukom!! i nisam to nikada znao rijesiti ... nemogu ti pomoci ... ali ti mogu pozeliti srecu![]()
chevapi for men
Ne znam kakve smetnje imaš, meni se čuje jako dobro.
Koristim :
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.35R
Flex: SE6446AXXF10F8 (koji dolazi sa 9.1DR_A fullflashom)
Ovo je za mene za sad najbolja moguća kombinacija (najnoviji flash i jako dobar flex)
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
daj prekini stavljati tolko tema, postavio si tri iste teme!!!
hvala vam puno. Izvinjavam se shto sam postavio pitanje na vishe mesta, mislio sam da ce mi se tako brze javiti ljudi.
Smetnje sa zvukom su nekakvo krchanje, kao kada se recimo meshaju radio-stanice ili kada brzo pustish pesmu unazad
Zanima me da li ova verzija Flexa koja dolazi sa full-flash varijantom 9.IDR moze da se instalira zasebno ili mora ipak sa flash-om?
Ne bih da idem na flash jer sam chuo da posle flashovanja kamera nece da radi![]()
Zahvaljujem josh jednom.
Ovaj flex dolazi samo sa tim flashom. Samo flex možeš skinuti SE6452AXXP10F9, koji je malo noviji od SE6446AXXF10F8, ali nema status report za SMS, pa ga ja ne koristim.
Inače, ako ti kamera ne radi nakon flasha sa 9.1DR, znači da imaš noviju kameru i da ga treba flashat ili sa 9.1FR_A1 ili sa 09.35R
koji ja sad koristim (ova dva navedena imaju podršku za nove kamere, a ujedno su SAMO flash, bez flexa, pa znači staviš prvo 9.1DR, pa onda jedan od ova dva i ostaje ti SE6446AXXF10F8 flex sa najnovijim softverom).
Sve navedeno, zajedno sa uputama na Hrvatskom možeš skinut sa http://coma.fsb.hr/motorola/
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Namjeravam kupiti V500 preko u italiji, pa bih vas pitao dali mi se to isplati. I ako mi možete dati pune informacije i instrukcije kako da flasham software... mislim... dali se isplati flashat?
YaYAYa
Bookmarks