nije lose za siemensa...hehe
sala mala!
SLIKA 1
SLIKA 2
Mob stvarno nije los po izgledu ...![]()
![]()
Lineage 2 user
nije lose za siemensa...hehe
sala mala!
Joj ne mogu smislit izgled njihovih ikona u izborniku. Stvarno nemaštovito do krajnosti...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tu ce vjrujem isto postojati patching pa to nece biti neki problemIzvorno postao whiteboy
![]()
--
. [Lejzermaster]
Nije loše, koliko to košta?
a jos ga nema u siemens shopu...........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
ove su slike stare bar 3 mjeseca...
maraschino - PTICICA
hmm, da, mozda i nisu bas nesto, ali opet stvar ukusa, no kod siemensa se to tako lako promijeni tako da to stvarno nije niti ce biti razlog zasto se nebi odlucio za Siemens...Izvorno postao whiteboy
prije ce biti neki drugi razlozi, no necu o njima jer cemo otici opfftopic![]()
maraschino - PTICICA
Tako je, Siemens ima uvjek neke nove ideje (ponekad lose ideje) o dizajnu, a ovaj SXG mi je cudo mobitel, pogotovo ova slika sa strane, ja prvi put ove slike gledam i odlucio sam uzimam ovaj mob cim mu cijena spadne![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ja sam postao i video SXG75 u temi novi modeli prije nekih mjesec dana, pa baci pogled i na to, ako te zanima mobitel![]()
maraschino - PTICICA
od danas je dostupan u user manual - www.siemensfreaks.com
maraschino - PTICICA
to sam gledao, ali se ovih slikica nekako ne sjecam, a vidio sam ono nesto o GPS-u. Mobitel je cudo samo tako, iako ja volim prakticirati symbian ovaj mob ima veliku veeeliku prednost pred vecinom drugih mobova i bez symbiana.Izvorno postao 3aTmr
Cudo mob, evo opet ponavljamcim spadne cijena nabavljam ovo
![]()
...baš me zanima da li će biti na Infu... budem se prošetao do Siemensa...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Koja je ocekivana prodajna cijena ?
Forumaš godine :)
425 Eura..............
bar tako pise na pojedinim stranicama njemackih mobilnih operatera, naravno ovo je cijena BEZ UGOVORA. a na drugim opet pise i do 700 >Eura..........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
A-a. Nikako mi se ne sviđa dizajn. Te uske tipke zbijene na donji dio, a gornji dio izgleda neiskorišten.
nije ni meni bas dizajnom bas nesto ekstra, ali mi se sviđaju jako mogucnosti, samo se nadam da se nece desititi ista stvar kao sa SX1...
maraschino - PTICICA
A što se dogodilo sa SX1?
pa kasnio je izlazak, tj pocetak prodaje jaaaaako dugo, tako da kad je napokon dosao na trziste, bio pomalo zastario (iako je kad je bio najavljen bio jedan od najjacih mobitela tog trenutka)...
maraschino - PTICICA
odlican 3D pregled - http://php.benqmobile.com/3d/index.p...=en&prod=sxg75
maraschino - PTICICA
nesvida mi se dizajn.....
.....cute but psycho.....
Dizajn je ocajan...slazem se sa prethodnicima!
Siemens me uvijek fascinira...izbace neki model koji je dizajnom ispred svoga vremena, a zatim izbace tri koja izgledaju kao da uzore nalaze u modelima od prije par godina.
Ne znam kakav je iz prve ruke niti sam ga oprobao, ali prema specifikacijama, na trzistu postoje aparati slicnih karakteristika i slicne cijene, puuuno boljega dizajna i vanjskoga izgleda!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
neznam bas da ima puno mobitela boljeg dizajna koji imaju integriran u sebi ne samo A-GPS, vec i parvi GPS sustav...
a sto se cijene tice, neznam kako to mozes uspoređivati kad cijena jos nije poznata... ljudi nagađaju, ali to je sve; samo nagađanja...
maraschino - PTICICA
hmm, nova informacija!!
navodno ipak nije brew OS, vec "closed linux Java". to je navodno OS baziran na linuxu i kako nije open (OS), telefon samo moze koristiti Java midlete...
za one koji kuze ceski, vise informacija ovdje - http://www.mobilmania.cz/Mobilnitele...asp?ARI=111206
maraschino - PTICICA
http://www.idealo.de/preisvergleich/...ct/290031.html
cijena u njemackoj BEZ UGOVORA...................
ab Lager - znaci da je vec u prodaji....................
Bookmarks