Motorola je najavila novi mobitel, ovaj mi se stvarno sviđa. Vjerojatno je za muziku..
Pogledajte više na http://www.motorola.com/
GSM-arena još nema ništa..
a nije nes specialno
još da je linux unutra..eeee....
ima veci vanjski display od displaya na k750![]()
Uf, ovo zakon izgleda! Sam da nebude cijena od preko nekoliko tisuca sam kaj sigurno bude...
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....ight=razr+maxx
Evo to je taj isti mob samo kaj su dodali ovo zadnje Ve
Inače super izgleda a i specifikacije su mu dost dobre
CARpeDiem*
status mu je Available...znači uskoro.... no ja ću ipak pričekati rizr z8... to je makina
Nokie N serije se mogu sakrit.
Ovaj ce se nabavit, tako mi svega!![]()
uf, i ja bi tio.. najviše me privlaći onaj ekran valjski :slinim:![]()
Malo specifikacija:
* Bands/Modes: CDMA 1X/EvDO 800/900
* Messaging: MMS, SMS 2
* Enhanced audio features for premium music listening on-the-go including WMA and MP3
* Video capture/playback and video sharing using H.263 and MPEG 4
* 2.0 megapixel auto-focus camera with 4x digital zoom for outstanding still imaging
* Over 60 MB user available memory3 and 2GB of optional removable microSD memory
* Version 1.2 Bluetooth® wireless technology with stereo headset profile
* EvDO for downloading data with extreme speed
* Futuristic touch sensitive music keys with elegant lighting
* Location based services capable
Mob mi stvarno cool izgleda. Jedino neznam jel ce biti tako usran soft kao na v3 i v3i... Kostat ce sigurno kad dodje u hrvatsku oko 2800-3000kn
još čekam motorolu s 3 mpx . nadam se da se neću načekat![]()
SE,Nokia i samsung vec prave modele od 5mpx a motorola je jos na 2mpx i sto je najgore,najgore 2mpxkamere su motoroline.
iii mob je predobar....
malo off misliš na ovo:http://www.gsmarena.com/motorola_e1120-1056.php al šteta što je otkazan....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Motorola sto se tice kamera zaostaje bar 2 godine.na v3x je katastrofa.![]()
![]()
![]()
Po meni je taj dizajn vec pre isfuran, sve motorole iste u zadnje vrijeme.
sa ovime se ne bi nikako složio! Ljudi moji, kad nitko živ ne koristi one jebene uvijete osvjetljenja, ekspoziciju i druge opcije. Kamera na v3x je dosta dobra s time da još koristi nvidia grafički akcelerator za kameru i video snimanje. Znam iz prve ruke.
A VGA modeli od motorole su se mogle pohvaliti sa među najboljim kamerama na tržištu!
Sjetite se samo dobre stare v525. Neprejebivo dobra slika!
@Tommek; da je dizajn isfuran, mogu ti reći da je to VRLO relativan pojam. Ako su sve iste, ajd usporedi mi ove:
krzr k1, v3x, rizr z8, L7 i U6
Jedna sa drugom i petom uopće nemaju veze po izgledu! Da si to rekao za SE, ne bi se bunio, ali za motorole...
Smješno, ali istinito....
Da motorole se ne mogu pohvaliti sa nešto pretjerano dobrim kamerama od 3 ili 5 MPX kao neke nokie, ali se nokie ne mogu hvaliti sa dizajnom, izgledom meni-a (čast symbianima - mada nisam obožavatelj istih), te moddingom koji se može izvesti.
Kome treba dobra kamera i dobra fotka, i tko je fotograf, taj će kupiti digitalac, a onom kome treba fotka za prvu ruku, i 1.3 MPX kamera je i više nego dovoljna! Već mi ide na k*** to nabijanje tih megapiksela, kad nikakva korist od njih, samo velika razlučivost. Baš me zanima kome treba fotka od preko 2000x1500 piksela (govorim napamet) za kućnu upotrebu ili recimo za izradu u photo studiu...
Da se malo svi više orijentiramo na optički zoom i macro na mobu, onda je to to. A govor o megapikselima je smješan pojam...
Toliko od mene
nisu vazni pikseli nego kvaliteta optike i usporedbi sa recimo k750 bilo koja Motorola gubi bitku.
pretrazi internet i nadji mi recenziju u kojoj se hvali kamera na Motorolama.
ne znam sa kojeg gledista je tebi dobra kamera na Motoroli,ali svaka usporedba sa npr.SE je bespredmetna.
pa o tome ja pričam... ne kažem da je sad v3x nešto posebno, ali opet se ne može reći da je za bacit. A i mislim da nije bitno uopće imati dobru kameru na mobu, nego mob mora služiti svrsi, a to je dobra baterija, mogućnost slanja poruke i dobar prijamA kamera je sporedan faktor u svemu tome.
No da se vratimo na temu, maxx će biti među najboljim multimedijalnim ( glazbenim) telefonima na tržištu.
Bookmarks