ne kužim kaj hočeš.
dali da se slika stalno vrti u krug ili nešto drugo?
kako da napravim u kojem programu to? neznam kako se to tocno zove... ono kad se mozete vtit u krug.....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ne kužim kaj hočeš.
dali da se slika stalno vrti u krug ili nešto drugo?
dobar grah daleko se čuje
pretpostavljam da mislis na panoramsku sliku?
ma ne.... recimo ja slikam svoju sobu sa centra sobe u krug recimo sve 4 strane... i onda to ocu spojit na kompu tako da mozes vidjet cjelu moju sobu ...... jooooooj. cek nac cu primjer
da........ sori postao sam u isto vrijeme.
evo link za primjer:
http://www.surrey.ac.uk/stc/panoramic.php?p=012
To ti je panoramska slika. Ja tako mogu slikati na mobu. Postoje neki digitalci koji to mogu a ako ne mogu onda slikaš sliku po sliku i spajaš jePoslao: flOorKilla
ma ne.... recimo ja slikam svoju sobu sa centra sobe u krug recimo sve 4 strane... i onda to ocu spojit na kompu tako da mozes vidjet cjelu moju sobu ...... jooooooj. cek nac cu primjer
Misliš kao na www.radio1.hr (pod "studio view") ili kako drugačije?
@cyberphere da i spajam je. kako?
a jojjj...... pa nisam tako mislio...... pa kako ce se onda vrtit u krug.....
to je PANORAMSKA SLIKA. Olympus to ima u svim svojim modelima.Poslao: flOorKilla
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisam trazio koji digitalac to ima..... nego kako to slozit doma![]()
pa nemreš napravit da se vrti u krug!!!možeš ju spojit u 1 vodoravnu sliku koja je zapravo 360.dečki ti dobro govore al ti očito ne slušaš.to kaj očeš napravit je nemoguće(na monitoru bar).ja predlažem da isprintaš 4 slike,spojiš ih zajedno tako da napraviš krug i gurneš glavu u sredinu.onda se okrećeš oko vlastite osi i vidiš sve strane svijeta.tek onda službeno možeš dobit titulu "idiota".hvala na pažnji i do slušanja.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
MA DAJ....... gik ti ocito nisi skuzio o cemu ja pricam....... a dobro....vidim da nitko nezna onda nista....hebiga
Moje je skromno mišljenje da bez web kamere ili neke druge to nije moguće napraviti
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
killa, zadovolji se ovim 3D browserom, ja kužim kaj očeš ali i ovo možda može zadovoljit tvoje apetite...
http://www.2ce.com
vrjetno bstaja kak program al pa vsaj funkcija v kakem programu (možda photoshop), kjer bi sliku vsako steno posebej, in potem naredu v .gif formatu in NE bi dau da se ti slike menjajo ena za drugo ampak,da so slike tekoče.
prodajem svoj mobitel n3510i
Bookmarks