bila je već ta tema...ta kotačič pomičeš u krug,i tako se krećeš po meniju...
sgh p310
sto mislite o ovom mobitelu?
jel ima(o) netko mozda p300, mozda usporedba?
http://www.gsmarena.com/samsung_p310-1682.php
meni zgodno izgleda, tanak i mali (to je stil kreditne kartice)
funkcionalnost je upitna malo..
kakva je to srednja okrugla tipka?
zna li netko kad ce u prodaju?
![]()
bila je već ta tema...ta kotačič pomičeš u krug,i tako se krećeš po meniju...
Izvorno postao smogovac
da...nesto kao iPod...
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
ja imam p310 i mob je izvrstan,konacno mobitel na kojem mi baterija izdrzi dva dana kada je u koznoj futroli koja je ujedino i druga baterija.mobitel je jako tanak i puno je ljepsi i kvalitetniji od p300 koji izgleda bas kao kalkulator.ovaj krug se ne okrece kako kaze smogovac nego je tipka za lijevo,desno,gore i dole.cisto usporedbe radi imam i 8800 scirocco i nije mi ni priblizno dobra kao p310
sta se tice prodaje nece tako skoro ja sam ga jedva uspio nabaviti i koliko znam ima ga jos dvoje ljudi u hrvatskoj
bero1603 imas pm![]()
po meni se sve cini ok na mobu, za 10
jos kad bi ga se moglo nabaviti....
koliko sam shvatio mob bi trebao doci do dvanaestog mjeseca i isplati ga se kupiti jedina je zamjerka sta kao i vecina samsunga nema vibru i zvono u isto vrijeme ali i to se da rijesiti sa melodijom koja vibrira koju sam skinuo sa neta
znas sto.. tu mi nesto nije jasno.
kako imas mob koji jos nije ni izasao u prodaju?
aj stavi neku sliku da ga vidimo kad je svjetlo tipkovnice upaljeno..
koliko te je kostao?
i da, trebao bi doci u 11.mj u prodaju kod nas![]()
mob ne mogu staviti i dokazivati ti zbog jedne vrlo jednostavne stvari nemam usb kabel jer ga nisam dobio sa njim,nabavio sam ga preko covijeka iz europatradea i kostao me 400 eura,a ako ima stvari koje te zanimaju samo pitaj
evo i pravi test
http://www.mobile-review.com/review/...-p310-en.shtml
Bila je već tema, mob je cool, nek izađe što prije u prodaju.![]()
kako su mi neki ljudi smijesni ovo kao da smo djeca pa si moramo dokazivati dali neko nesto ima ili ne![]()
mislim da covjek nebi lagao a ako i laze laze sebi.
Evo na http://www.gsmarena.com/samsung_p310-video-1682.php ima i video pa ko hoće nek pogleda.![]()
EVO JEDNA INFORMACIJA,MOBITEL NECE TAKO SKORO DOCI NA TRZISTE JER IM JE PRESKUP U NABAVI,NORMALNO GOVORIM ZA HRVATSKU,AKO IMA ITKO ZAINTERESIRAN JA SVOJ PRODAJEM ZA 400 EURA,MOB JE KAO NOV NEMA OGREBOTINA,TKO JE ZAINTERESIRAN NEKA POSALJE MAIL NA BERO1603@YAHOO.COM
Otkud ti ta informacija?
ja ipak mislim da ce ici u prodaju.
ma doći će u prodaju,to su gluposti,tip hoće prodati svoj mob,pa priča nebuloze...![]()
smogovac sve zna pa slusajte njega ja pricam nebuloze,a u medjuvremenu nazovite europtrade ili svoje dilere za mobiltele pa ih pitajte kada ce dobiti p310
tako je![]()
![]()
pametan sam ja+editiraj si post sa oglasom da banan ne bi bio...
![]()
nemam potrebe za to jer ga prijatelj zeli uzeti od mene ali ako ti mozes naci jos koji p310 ja cu ti vrlo rado poslati kupce pa im uzmi lovu
nećemo off,može pm...
ali kažem editiraj post sa oglasom kad moderatori vide,bit češ banan...
Nije tocno da se ne moze nabavit taj mob...
TDI macht Spass
Moze vidi ovdjeIzvorno postao DarioB
Još ga nema kod nas u prodaji a 12 mjesec duboko zagazioIzvorno postao niqueclyde
Bookmarks