Nemogu pomoć sa ovime gore.Ali samo bi ti dao usputni hint...imaš na forumu foru kak proširit memoriju na 10mb.Pa se nadam da će ti to biti od pomoči.Poz!
bok,nabavio moto v3, iz t-mobile je otkodirana, ne zabrinjava me sto nema mogucnost videa,cudim se sto ljudi uopce pokusavaju narihtat to jer je kamera pusiona...ovak mi stane nesto melodija za zvonjavu i mp3 zvuci za poruke i super mob...nego ima nekih sitnica koje me smetaju...
1.kako narihtat da imam izvjesce stalno da ne moram stalno pri slanju poruku odgovarat da zelim isporuku izvjesca,
2.di je tu stoperica?nije vrag da mob nema stopericu,k800 ima fino napravljeno stopanje po krugovima al mi se neda nosat taj mob ak idem zonglirat recimo....
nisam bio bas ljubitelj motorola pa neznam njihov meni i sl.al ovaj je tanak i lako sjeda u đep pa mi se sviđa...
bio nekad oglas...
Nemogu pomoć sa ovime gore.Ali samo bi ti dao usputni hint...imaš na forumu foru kak proširit memoriju na 10mb.Pa se nadam da će ti to biti od pomoči.Poz!
http://bluedevil.com.hr/article_read.asp?item=48
za video koristi search, detaljno opisana radnja postoji.
izvješće moraš svaki puta uključivati, nema stalno ON
ustvari da si uštedim živciranje, evo ti rješen seem;
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37623
e hvala...bas listam malo motorola podforum,zanimljivo mi je ovo za 10mb to mi je jedna-2 melodije vise za mob...a 10mb bi mi bilo taman,ovak je malkicu premalo pa cu se poigrat s tim kad nađem vremena,sad je ispit...
pitanje 3. koliko vam traje baterija, jel izdrzi 2 dana uz malo sms i vise razgovora...jer taj mob bi mi sluzio kao vip 0kuna i free sms, pa me zanima za bateriju kako ostalima da usporedim kolko ce ovdje trajat?
4. svugdje sam procitao da pljuju po pisanju sms,naprotiv ja sam se stvarno ugodno iznenadio sto se sms tice...bivse motorole su me ubijale,saljete,zelite li stvarno polsat sms,jeste li sigurni,necete pozalit i takvih milijun pitanja i jos k tome moram klikat malo lijevu pa malo desnu soft tipku...i od tada sam zamrzio motorole...na ovoj mi je dosta ugodno pisat,nije tesko,a slanje ide mnogo jednostavnije jedino me smeta malo sto se ne da ukljucit izvjesce za stalno,a i velik je ekran je pregledost dobra.....i ovaj anti-jojstick teze mi je upravljat meni-jem, naviknut sam na s.e. pa mi je banana sve sto nema jojstick al naviknut cu se...
5.zasto je tako losa slika na pozadini i to, valjda zbog velikog displaya, jer k700 s istom rezom 170*220 ima lijepe sliku i dobre teme za pozadinu...
bio nekad oglas...
Veičina - display je povelik za tu rezoluciju pa se malo osjeti. Inače i ja sam jako zadovoljan s tipkanjem poruka (v3) - na K1 mi je malo teže, malo su mi lijeva i desna strelica na joysticku preuske. Ali na v3 savršeno, tipkao sam bez gledanja (za volanom) bez ikakvih problema i bez pol greške...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
imam jos jedno pitanje (baterija!)...kako natjerat bateriju da drzi 2 dana?ja sam dosta razgovarao al pise 280h ,7h razgovora pa sam mislio da drzi malo duze pri razgovoru, al jel vama uspije izdrzat duze od jednog dana... tj koliko vam traje baterija na v3 opcenito?
bio nekad oglas...
Nije baš nešto ta baterija, ovisi koliko brbljaš i koliko općenito radi mob kroz dan. Meni je i po 3 dana trajala, s tim da sam ga gasio preko noći i da nisam puno pričao. Nova batterija, naravno, drži duže nego stara.
a eto pronasao sam mu veliku manu-baterija...na svim s.e. mi traje 2dana sto je odlicno,a svaki dan mi je bas banana punit jos s tim da nemam punjac neg punim prek usb kabla....
znaci i drugima tak traje baterija? ima ko jos iskustva s tim,ne izdrzi 2dana bez gasenja po noci?
a dobro,jos cu malo proucit,al mob mi se dosta sviđa pa ga mozda ipak zadrzim
bio nekad oglas...
Imam i ja taj mob nema ti on stopericu. al men ni netreba. dobar mob samo sto nema prosirenje za mem. kartice
Ma ako imaš puno razgovora, pa SMSove, plus ne gasiš po noći, onda je banana baterija. Stvarno malo izdrži
Veliki display, još i vanjski, tanka baterija... Negdje mora puknut![]()
vec se pomirio s tim...ali drugbrko mi kaze da njemu trajala po 3dana,ak slabo koristi i 4....sad sam zbunjen ,kolko onda traje baterija...mozda bi trebo novu bat kupit, neznam dal bi se fakat dosta poboljsalo trajanje...ovak mi traje jedan dan, pa je na kraju jedna crtica il ak bas dosta razgovaram krepava..znaci max bi mi jedan i pol dan izdurala...a neki kazu po 3dana...
sad meni ni ne treba tolko nego kad bi izdrzala 2 puna dana,znaci bar svaku drugu noc da punim bilo bi predobro...sad ako uzmem novu bat oce li bit tako uz nesto razgovora i sms-a dnevno, ne mislim samo gledat u mob a ne koristit ga..ipak mi je to vip 0kn i free sms, pa ga onak prosjecno i koristim..
bio nekad oglas...
za usporedbu meni v3i traje 3-4dana, uz nocno iskljucivanje, ali s tim da imam kikiriki->pa ne pazim koliko pricam i smsam, a bome pricam i smsam![]()
vidis cudno...jer na gsm areni gledam i v3i ima cak dosta losiju bateriju od obicne v3..
bio nekad oglas...
probaj ju 3 puta za redom punit preko noci, nakon sto si ju max ispraznio! ja sam to na pocetku napravio sa svim mobitelima u zadnjih 4-5god. cisto usporedbde radi->samsung d600, koji je inace poznat da ne izdrzi vise od 2 dana, uspuo sam ga "natjerat" da radi 5 dana->iskreno nemam pojma kako je to izdrzao, ali se sjecam da je bilo dana kad sam ga skinuo sa punjaca ponedjeljkom ujutro->a petkom navecer je pokazivao da je pri kraju snage.
pa eto, probaj s tim formiranjem baterije!
sretno![]()
Bookmarks