imam motorolu v3xorange onu sa 121mb interne mem i probao sam da je flesnem al dodje do nekle i tu pukne kaze baterija prazna a ustvari je puna st da radim
![]()
![]()
pa znam punim je na drugoj motoroli i radim preo RSD-s koji MP ds koristim? sad mi fon samo blinka i uopste ne vidi da ima memoriju
sry sto upadam al meni kad ocu instalirat RSD prvo istalira nes za windows pa mi net ne radi..i kad se upali pc nece mi upalit instalaciju RSD-a
RDS Lite, MP neki - bilo koji, ne bi trebalo bit razlike (obično uzmeš neki novijeg datumai moralo bi to raditi. Obično ne prekida flashanje - ako krene, pogotovo ako dođe do pola ili još dalje, nema razloga puknut. Ali opet, ako ti neki MP ne ide, probaj skinut neki drugi, pa probat s njim. Moguće je (mada nije baš vjerojatno) da je i sam MP nešto zeznut, da li file ili nešto tako...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa probo ja vec 11 mp i nista samo se upali ni kameru ne mogu da pokrenem kaze da nema memorije
onako na prvi pogled mi se čini da treba drukčiji flash za tu verziju V3x, vjerojatno ima drugačiji flash čip od "obične" V3x
Savjet: potraži taj drukčiji flash
P.S. možda se pokaže da je ovo glupost, ali vrlo vjerojatno je to![]()
pa gde to da trazim> molim vas pomagajte
pa gde da nadjem taj poseban MP daj pomazite vec 4 dana mi ne radi fon
Jesi "lupao" seriju 85 ili 86 softwarea gore? Probaj ovo skinut pa opalit na mob...
R25227LD_86.43.15P_NO-BRAND
Također, imaš najnovije P2K drivere? I koristiš RDS Lite v3.3 ili noviji?
Zadnji uredio BlueDevil : 12-03-2007 u 21:23
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e ljudi pomazite gde da nadjem neki MP za moju motorolu!![]()
možda ti ovo pomogne http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=flash uglavnom sve imaš na forumu samo trebaš potražit uglavnom prije flasha stavi si novi bootloader
A KAJ SAD TI GLEDAS�
e ljudi falauspeo sam al nisam imo net par dana pa se nisam zahvalio pozz
Bookmarks