Dakle ja sam nedavno kupio po prvi puta jednu aplikaciju za Palm - Treo Launcher pa me zanima jeste li ikada kupili neku aplikaciju ili program....
Dakle ja sam nedavno kupio po prvi puta jednu aplikaciju za Palm - Treo Launcher pa me zanima jeste li ikada kupili neku aplikaciju ili program....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ja sam pokušao kupiti IR remote, Psilocov, tamo pred tri godine za 6600, ali nešto je bilo s AmEx-om - nije htjelo prihvatiti hrvatsku karticu, pa sam odustao.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ni u ludilu .....![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Da li pod "software" rachunamo i...igre??
Zapravo, sasvim mi je svejedno kad chak niti igru nikada nisam kupio![]()
ma imaš dotsis i ppcwarez ... bio bi bez uvrede vrlo bedast da idem neš kupovat ( mislim na sebe )
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
A što sa onim aplikacijama koje još nisu ili uopće nisu ili su loše skrekane? Malo ti je blesav takav komentar da su oni koji ih kupuju, blesavi. Da nema tih ljudi, ne bi ni bilo aplikacija, pa ne bi ni bilo što se krekati.
Upravo zato sam ja kupio SkyeCaller za svoju E50 za nešto manje od $10.
Nisam , jer nisam imao potrebe za nicim posebnim .
Opera Mobile, neki IM (zaboravio sam ime), resco explorer i SPB pocket plus.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
S ovim se slažem. U pitanju je lova, ali i naš način naplate kupljenih proizvoda, posebice u inozemstvu (PBZ ima nekakav način obračuna po njihovoj tarifi plus još nekakvi postotci...).
Da imam love ne bih ni ja visio po DotSIS-u. Eventualno da saznam koji je program za što.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Naplata više nije problem. PayPal je stigao u Hrvatsku. Dovoljno je imati neku kreditnu karticu. Provjereno. Reg kod stiže za nekoliko minuta.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
kad bi se bavio poslom u kojem su potrebne organizatorske alpikacije..naravno da bih kupio.
ova tema je već zastranila...ali nema veze napisati ću što mislim.
Inače ja sam za to da se autorima treba platiti...ali...
gledam neke aplikacije za ppc...naplaćuju ih zaista mnogo a kad pogledam da ih tu i tamo neko nekad pokrene onda zaista nema smisla.
Ima i drugih na kojima ljudi uredno rade, ali se opet treba zapitati čemu tolika cijena. Mislim, poprilično se toga software-a proda na popriličan broj korisnika...sasvim dovoljan da se pokriju troškovi i fino zaradi pa bi bio red da ne dižu cijene u nebo. Ali dobro, znam isto tako da hrpa programera niti troškove ne pokrije.
A onda to pogledam iz svoje perspektive...nemam neku plaću, trebao bi mi neki navigacijski software recimo, eto tek tako da mi malo pomogne, ali da dam soma-dva kuna na nešto što mogu skinuti za 10 min sa weba i dođe mi na isto...mislim da ne treba razmišljati baš preveć![]()
O.k. vratimo se temi- "Da li ste ikada kupili neki program: DA ili NE? I eventualno koji. Stvarno mi nije cilj biti pokretač teme koja će uzdizati korištenje ilegalnog software-a i opise kako do njih doći, pa molim ako o tome želite - otvorite teme o tome ili nek admin zatvori topik!
nula bodova, i za mobitel teske duse izdvojim (srecom ih u zadnje vrime dobivam ko carape), kamoli neki soft bizi ba
IrRemote za 6600 a od ostalog pokušavam koristiti što više freeware-a
nisam ništa kupio...![]()
možda jednog dana![]()
kratko i jasno- DA
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
nisam al sam zato kupil igricu![]()
Uvijek, Resman kupim čim izadje nova verzija, doniram pomalo programmerima BinEdit-a.
Uvijek cu platiti soft koji je novce vrijedan i uvijek spreman donirat sitnu donaciju onima koji nešta besplatno naprave.
Nisam dosad kupio niti jedan soft za mobitel ali budem ako bude izasao iremote za 9.1 3rd.
Bookmarks