cijena je prilicno visoka,ali je i 8gb stvarno prava stvar.
Udvostručili hard dali mu novo ime i malo poskupili. Može ga se nabaviti ovdje![]()
cijena je prilicno visoka,ali je i 8gb stvarno prava stvar.
Što kazati... Mislim da je Nokia i s n91 pogriješila. Imao sam je u ruci, shvatio nakon 3 dana da to nije za mene. Evo skoro godinu dana imam 6680 i 1GB MMC, i napunio sam cca 450MB.
Ne znam [B]za koga[B] su proizvodili n91 s 8 giga ako znamo koja je njena najveća slabost (osim HDD)-baterija.
De facto niti imaš mobitel niti iPod.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mobitel je odvratan![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
istina je da ce rijetkima trebat takav kapacitet memorije,a mogu si kupit i pravi mp3 player za puno manje novaca.
Mob je fakat skup... Ko bi si ga mogo uzeti...Hm... netko tko želi mp3 player i symbian u jednom...
![]()
Ali sve bi to možda još dobro i funkcioniralo da su u mob stavili jaču bateriju da može malo duže izdržat...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne da može malo duže trajati, već da može uopće trajati... Ako je baterija potpuno ista, onda je ovo debilan i financijski neisplativ potez...Izvorno postao Ico
Da, totalno finacijski neisplativo... 660eura... Za te pare kupiš dobar mp3 player sa 6 ili 20GB hardom i normalan mob (recimo 6280 ili rabljenu N70) i bolje prođeš od N91 music edition...Izvorno postao frish-KI
![]()
Izvorno postao Ico
Za 600€?! Čovječe, za te novce kupim dva Creative Zen Vision:M sa hardom od 30 GB! Jedan za po doma, drugi za po van...
Slažem seIzvorno postao frish-KI
Ma dajte, 600€ za mobitel. Taj mora letit za te pare
A za tu bateriju su morali ugradit i solarne čelije na njega da bi mogli poslušat glazbu kak spada![]()
a i ne izgleda bas nesto...![]()
ruzan ko smrt
Ma, dobro, o ukusima se ne raspravlja. Meni ima bolji izgled nego npr. n70, ali dobro.Izvorno postao sonyck
Mislim, koja glupost-na n91 ne možete razgovarati dok je slider otvoren, a kad ga idete zatvoriti-prekidate vezu. Mislim taj nonsens mi je fakat digao živce! Možda više nego slaba ( da slaba-nikakva) baterija i packe koja ostaju na običnoj n91.
Sad, ovako crna izgleda dosta primamljivo, kao i gotovo svi mobiteli "black edition". Sjetite se kako 6680 u crnom kućištu izgleda fenomenalno!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jedan poznanik ima obični n91 i u par mjeseci mu je 2 puta riknuo hard. Sreća pa je pod garancijom. Inače, to je cigla a ne mobitel, a ako hoćeš slušat muziku onda za to ima puno manjih i lakših, a bogme i jeftinijih rješenja.
ma cista katastrofa od moba.
....Tab Maniac.....
Nisam mogao nači temu o N91, pa ću pitati ovdje kakva su vaša iskustava s tim modelom?(mislim na onu s 4GB hardom)
Pročitaj si u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23295
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28194
Bookmarks