Interesira me da li je ikako moguće proširiti broj unosa kontakata u imenik navedenoga uređaja(limitirano na 500 unosa)?!
Interesira me da li je ikako moguće proširiti broj unosa kontakata u imenik navedenoga uređaja(limitirano na 500 unosa)?!
Zadnji uredio FiZor : 15-03-2007 u 08:33
Mislim da nije moguće!
To je "mana" 6288, jer je ograničeno na 500 unosa, dok su neke neokije dopuštale do 1000...
Ali iskreno, rijetko kome je potrebno više od 500 kontakata...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mislim da nije moguće proširiti imenik,još nisam vidio telefon koji to može. Ne zaboravi da imaš još 200 mjesta na SIM kartici (jedini je problem što tamo možeš pohraniti samo jedan broj,a ne više njih zajedno s mail adresama i ostalim kao u adresaru)
Ah,da, imam na pameti SIM, ali trebalo bi mi sve bit pohranjeno u uređaju. Spletom okolnosti je odabran taj uređaj umjesto nekog drugog, no, nešto ćemo skemijat, ako ništa drugo promjena uređaja. Koristi se u poslovne svrhe zato i jest nužan veliki imenik.
Ako ti je nužan imenik, onda pogledaj neku Symbian nokiu...
naime, one nemaju ograničenje za imenik i sms poruke, točnije imaju, ali to ovisi koliko ti je slobodno memorije u mobitelu (kod starijih symbiana, to je nekih 4-5MB, kod novijih 20ak MB)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks