Pa mislim da postoji usb kabel.Ali zašto ne koristiš bluetooth???Kupiš adapter za stotinjak kuna i rokaj...ne moraš kupovat te kabele svaki puta kada promjeniš mob.
Dakle koji je nacin da se spoji sa kompjutorom. Da li je jedino preko plavog zuba ili postoji kabel?
Pa mislim da postoji usb kabel.Ali zašto ne koristiš bluetooth???Kupiš adapter za stotinjak kuna i rokaj...ne moraš kupovat te kabele svaki puta kada promjeniš mob.
Originalni kabel ne postoji a ove druge nebih preporučio (najviše zato što moraš skidati bateriju za spajanje),bluetooth adapter svakako.
Tim više jer je spajanje preko BT-a vrlo jednostavno jednako kao i korištenje Nokia PC Suite programa...
Neko jedno malo OT pitanje... Ako kabel ne postoji kako se onda na 8800 modelima može mijenjati soft u kućnoj radinosti?![]()
Svi smo mi u krastavcu...
hvala puno sam mi je bilo cudno uz sve gluposti koje dolaze sa njom da nema kabel pa sam i pretpostavio da ce bit jedino prek BT.
BT je i jeftiniji tako da je to mozda i bolje
Ovo je taj kabel o kojem sam govorioA još nisam vidio nigdje nekoga kako se hvali da je mijenjao softver na 8800 sam bez servisne opreme.(telefonima te cijene se ustvari nebi trebao mijenjati softver nikada)
Provjerio sam i na europe.nokia.com dali postoji data kabel kompatibilan sa 8800 i naravno nema ništa.Telefon ionako nema konektor (ni mini USB ni Pop port).
Zadnji uredio sms freak : 18-03-2007 u 02:42
Nema orginala bio sam jucer popodne u ducanu od nokie.Rekli su da svakako preporucuju spajanje prek BT jer kao s ovim kablom to i nije bas sigurno.
Bookmarks