sta niko nece nis napisat![]()
ovako prvo pozz svima bio sam prije na forumu aktivan i tako imao sam v525 pa flexo ili kako vec na v3 i tako............
i evo opet sam nabavio motorolu V3x i mob je super....al zeza me bluetoot ovako prima mi podatke al nece da salje.....pa neznam zasto...al mislim da bi bilo vrijeme za novi software e sad sa kojim se programima sad radi i sl koji je najnoviji i sve...ako mi neko moze pojasnit bio bih zahvalan![]()
sta niko nece nis napisat![]()
Probaj koristit SEARCH !![]()
E
jel mi bar mozete reci jel ovo sa bluetootom sta nece da salje do softwara ili do moba ...al nekuzim on prima podatke
Lako moguće.
E
mobitel se i gasi cesto....i sl...jel neko moze napisat bar sta da stavim na njega koji je program i sl
Ma samo stavi novi soft i vjerovatno ce radit kako treba.Imas program RSD Lite za stavljanje softa, a na http://www.planetmotox.net/
imas software.
E
I meni se čini da je soft. Moja v525 mi je tako jednom nešto skakutala, sjećam se da mi se gasila i to, samo sam novi soft stavio i bilo je sve 5.
Evo ti je GoGs sve rekao - novi soft i nećeš imat više tih problema...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sve 5 samo me zeza RSD istalacija nes mi inastalira prije za windse i nece da pokrene program...di mogu skinut driver za v3x...i jel moze neko napisat koji program da roknem da se nezazeam vise puta..i kako radit u rsd
hvala puno![]()
ajmo decki da to puknem gore..jel ima neko link za rds 3,3
ja sam isto imao problema sa verzijom 3.3 onda sam uzeo 3.0 i RSD radi bez problema probaj i tako nadi verziju koja je dobra starije su bolje
a sta si stavio
A ne znam, mislim da za v3x treba verzija 3.3
Uglavnom, evo probaj ovdje vidjet ima li nešto:
P2Kdrivers v2.4.2.0
RDS Lite v2.4 Italy
Fora je da RDS Lite v2.7 (koji ja koristim) radi bolje, ali ne podržava novije telefone. Za v3x nisam siguran
Uglavnom, s ovim RDS-om treba prvo upalit mob u bootloader modu, onda ga spojit na PC pa flashat. Inače ne radi (bar ne sa v3x i novijima). Tako da prvo bubni drivere, provjeri da se mob spaja normalno na PC, pa ga iskopčaj s kabela, ugasi, upali u BL modu, spoji na kabel, i onda flashaj. To bi moralo raditi...
tnx a ovaj kako uci ono u bootloader to je kad drzis * i #
Oui.......
http://hellomoto.razrforum.forumfree.net/?t=8801377 evo imas sve
evo pokusavam al nece u bootmode
moraš ugasit mob , stisnut i zajedno držat * i # te stisnut gumb za paljenje ( to jest sve tri tipke ) i mora ti bit tamni ekran i pisat bootloader verzija
|\/|0T0r0La
nece da ude jednostavno sve radim kako treba...
ej decki koji je kod sigurnosni kod v3x da probam glavni reset uradit ...
mozda ce ona titi??
Bookmarks