evo pustih par sličica na
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3699
pa da čujem komentare.
evo pustih par sličica na
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3699
pa da čujem komentare.
dobar grah daleko se čuje
ODLICNO
odlične su ,nemrem vjerovat kak je ona u kafiću dobro ispala...tam je prilično mračno........
ma nije to kafić. to mi je cancelarija![]()
ccd ili cmos
ma cmos
Nema sta, odlicno.
Gdje si kupio mob, i po kojoj cijeni?
SKR. je SKR. za SKR.
ma dobio sam ga u zamjenu za dva para novih NIKE tenisica.![]()
odlicne,dobra kancelarija
Ako si gladan pojedi nesto
da......cak bolje i od siemensa![]()
meni izgleda da su skoro iste kvalitete..
slike su odlične!
Mess with the best,die like the rest ! ! !
zasto ti toliko pucas na taj symbian??? mob je zakon jel ti vidis kvalitetu slike najjaca slika koju sam ja vidio...
chevapi for men
daj se malo skoncentriraj kad ideš pisat takve postove !
prvo i prvo vjerojatno nemaš pojima što ta nokija ima (čuo si vjerojatno za Dual mode telefone i WCDMA 3G to nešto) koji telefon na tržištu to ima mislim kod nas u prodaji.
znao sam da češ to napisatPoslao: cyberphere
Ma znam za te pizdarije ali šta će nam to kad ionako još pol europe nema 3G. A i kad dođe taj će mobitel biti qrac tako da ne vidim ni jednu prednost i isplativost
Sad bi ja trebao zaključiti da SAAB Scania i Volvo nisu dobri kamioni i da su preskupi, jer ja bih volio imati, ali neču u njima vozit šoder i teret nego samo da se malo vozikam po gradu. A volio bi imat i avion u dvorištu da svi vide ali mi je malo preskup.
Ma kako hoćeš. Ali ako ćeš dati toliko love za mob koji je lošiji od primjerice nokije 6600 po funkcijama onda je to tvoj problem. A ako hoćeš kupiti taj mobitel zato što je 3G telefon i da se okolo možeš hvaliti ha ga imaš samo izvoli.Poslao: KaKaV NeReD
znao sam da češ to napisat
Sad bi ja trebao zaključiti da SAAB Scania i Volvo nisu dobri kamioni i da su preskupi, jer ja bih volio imati, ali neču u njima vozit šoder i teret nego samo da se malo vozikam po gradu. A volio bi imat i avion u dvorištu da svi vide ali mi je malo preskup.
u potpunosti se slažem sa svime što je cyberphere napisao
G I L E R A & N O K I A
...što ne volim prepucavanja...slike su odlične i mislim da je to jedna od vrlo RIJETKIH nokia koja slika odlične slike...+5...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hahahah jeso slike dobre al za tu lovu mozes kupit i digitalac i solidan mob
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ako čemo tako možeš kupiti i auto. a za lovu koliko košta jedan autić tipa Audi A8 možeš kupiti avion.
dajte malo razmislite to je 3G telefon i košta tolko kolko košta. Ja neznam dali postoji jeftiniji 3G telefon u Hrvatskoj za kupit ?
Je fora što je on 3G i jeftiniji je od konkurencije ali zašto bacati novac na 3G telefon kada u Hrvatskoj još dugo neće zaživjeti?Poslao: KaKaV NeReD
ako čemo tako možeš kupiti i auto. a za lovu koliko košta jedan autić tipa Audi A8 možeš kupiti avion.
dajte malo razmislite to je 3G telefon i košta tolko kolko košta. Ja neznam dali postoji jeftiniji 3G telefon u Hrvatskoj za kupit ?
Bookmarks