nekuzim tocni sta mislis
Zanima me dali je uopče moguče koristiti optički uređaj DVD-a tako da bude u my computer kao i svi ostali optički uređaji na kompu.
Ako da kako ti izvesti?
i molim vas da se požurite jer sad baš renoviram sobu pa bi bilo dobro kad to ovako mogo izvesti![]()
After all...
nekuzim tocni sta mislis
misliš linijski dvd player spojit na komp i da ti bude propoznat kao Removable disk ili sl?
...mislim da nije moguće...osim da ga rastavljaš i prerađuješ (al ni onda možda nije moguće)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jedino da ti radi kao mrezni uredjaj
naraWno, akoimas mrezni ulaz....a to imaju rijetki i skupi plaJeri..
RoBee
moze se to napraviti, ali zbog lasera neces moci citati neke systemske dokumente..
samo ne znam kako.. to sam i ja trazio, i naletio sam negdje na onaj podatak gore sto sam ti napisao..
ma da...želim čitati sistemske fileove i to sve da zapravo bude isti kao i npr. moj DVD uređaj u kompjuteru, dakle stavim cd u DVD player i na kompu automatski radi autoplay i koristim ga kao normalni DVD uređaj za komp jer mi u svrhe gledanja filmova ne služi uopče više..., al šteta onda ništa, tako sam i mislio, samo sam htio pitati ako netko možda ipak zna....
tnx anyway
Zadnji uredio zerobravo : 15-03-2007 u 19:40
After all...
a jel moze da bude samo kao dvd player. da filmove gledam?
iPhone 5s 16 GB
pa spojit dvd player na komp, a ne da cita neke programe, slike, nego samo dvd-eMa to mi palo napamet posto imam jednog LG-a koji skuplja prasinu
iPhone 5s 16 GB
Mislim da nije moguce, uostalom sta ti nije jednostavno dat 250-300 kn za kvalitetan dvd-rom za pc ???
ma imam 2 uredaja, aliovaj mi stoji sastrane a i daljinski ima
![]()
iPhone 5s 16 GB
daj ga nekome![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
to ni cigani ne žele više....
After all...
sta, pa dobar je LG, al samo cita DVD, MP3 i (S)VCD. prodavao sam ga tu na forumu za male pare![]()
iPhone 5s 16 GB
sve je moguce napravit, samo malo kemije i sve se da....
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
dajte ljudi, stvarno ne mogu vjerovati da mislite da je to moguće !?!?
ovo je pitanje smiješno, a vi još kao ono moglo bi
Ovako ću vam reći, postoje neki jeftini DVD playeri koji imaju u svome kučištu običan kompjuterski DVD-ROM uređaj, njih bi se još dalo upotrijebit u ovu svrhu, je imaju normalni ATA priključak.
Druga varijanta je preko mrežne kartice ako DVD player ima takav priključak, ali ni ona ne prolazi jer podaci kod ovakvog spoja teku samo od kompa do playera a, ne i obratno...ali ajmo ostavit ovo kao opciju, tj. nekom eventualnom software-skom nadogradnjom bi se i to dalo riješiti (ipak samo u maštovitom scenariju)
Treća varijanta je... NE POSTOJI
sad sam se sjetio 3 varijanteposto imam TV karticu spojit cu dvd sa kabelom (crvenim/bijelim/zutim) na ulaz od tv kartice i eto. pustam filmove preko dvd playera i imam daljinski
iPhone 5s 16 GB
kakvog lasera?? svi koriste laser 2 klase, za DVD i CD se koriste dvije valne dužine i to je to, nema razlike!
razlika je u elektronici i dekodiranju podataka, odnosno samom interfaceu.
jedino se može spojiti cinchevima na PC i to je to, no jasno samo za AV, data neće čitati
Bookmarks