Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    E550,V3x
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem: Loše slike na benq aparatu

Imam fotoaparat benq dc 5330 ,star je par godina.I do sada je sve radilo normalno.Ali sad je počeo slikat jako loše slike,kao da je pomjesao boje i kao da je jako mala rezolucija slika.Iako je na 3Mpix.Ali codno je da,kada snimam film,slika je normalna.

Zna li netko šta bi moglo biti,jer slike su katastrofa!Prevladava nekakva roza boja na slikama i vide se pikseli na slici.Kao da uslikate vga rezolucijom i razvučete sliku.

Pozdrav
    E

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao perisa Pregledaj post
    Imam fotoaparat benq dc 5330 ,star je par godina.I do sada je sve radilo normalno.Ali sad je počeo slikat jako loše slike,kao da je pomjesao boje i kao da je jako mala rezolucija slika.Iako je na 3Mpix.Ali codno je da,kada snimam film,slika je normalna.

Zna li netko šta bi moglo biti,jer slike su katastrofa!Prevladava nekakva roza boja na slikama i vide se pikseli na slici.Kao da uslikate vga rezolucijom i razvučete sliku.

Pozdrav
    Vrlo, vrlo slican problem je imao prijatelj na Canon - u A40, pred kakvu godinu dana. Kada se navedeno desilo aparat je bio stam mozda kakvih 2,5 godine.

Jedan dan bez posebna razloga (bili na rostilju) nakon fotkanja primjetio je vrlo cudan izgled fotografija vec na samome display - u foto aparata. Nakon prebacivanja na racunalo, rezultati su bili jos ocitiji i jos losiji!

Sve fotografije su bile u ruzicasto-zelenim tonovima, uz opasku da su se ruzicasti tonovi koncentrirali po sredini fotografije vertikalno, a zelenkasti prema rubovima fotografija.

Aparat je nosio u servis, gdje su dijagnosticirali kvar na senzoru foto aparata. Popravak je bio prilicno skup, ne sjecam se tocno cifre, ali znam da je bila priblizna vrijednosti foto aparata uzevsi u obzir njegovu starost.

Prema tome, ako je suditi po oovme primjeru radi se o kvaru na senzoru. S obzirom da se radi o prilicno starome aparatu, manje "zvucnoga" branda, koji uzgred receno nema niti zastupstvo niti ovlasteni servis u RH, dvojim da ti je popravak isplativ.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    E550,V3x
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo se to meni događa.Znači mogu ga bacit!
    E

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao perisa Pregledaj post
    Upravo se to meni događa.Znači mogu ga bacit!
    Jos uvijek mozes kontktirati servis...iako ne znam koji s obzirom da se o Benq aparatu radi, iako mislim da nece biti puno koristi od toga!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. lose slike sa SE T300
    By vladakru in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-12-2003, 00:28
  2. Komentar na loše slike s T300
    By Sljaka in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2003, 23:10

Bookmarks

Pravila postanja