A gle ja bi uzeo V630 jer je 3G tj podržava UMTS i ima brži software.
Jedino mi je mutavo kaj V630 pretežno ima brendiran software.
Al ako si fan mjuze onda definitivno W800 jer ima bolje rješeno stanje s mp3 playerom.
dvoumim se izmedju ova 2 telefona,koji je bolji po vasem misljenju
A gle ja bi uzeo V630 jer je 3G tj podržava UMTS i ima brži software.
Jedino mi je mutavo kaj V630 pretežno ima brendiran software.
Al ako si fan mjuze onda definitivno W800 jer ima bolje rješeno stanje s mp3 playerom.
ako ti nije tolko bitan 3g onda uzmi w800 koji je odlican za slusanje mjuze i jos ima 512 mb dodatnu karticu.
--> w800- radi mjuze...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
meni je isto nekako w800 zapao za oko bolje od v630 a i koliko vidim po oglasniku i jeftiniji je za 150-200kuna
ja sam imo v630 i mogu ti reci da je mob super...sad imam w810 i zivcira me sto je jako spor iako je bolji mob...
Zadnji uredio pero1985 : 23-03-2007 u 14:12
v630 jako lijepo izgleda,ali kako ima onaj usrani vodafone softver,w800 mi je u prednosti.
w550i mi isto izgleda dobro,uglavnom kupujem jedan od ta tri ,w550i,v630 ili w800i,moze ponuda ako bi netko prodao,bilo bi dobro da je novi ili u super stanju,pozdrav
W800i je jedan od mobova koji je pisao povijest mobova. a uskoro će biti tražen kao retro. ostalo su varijacije na temu. prvi Walkman-mob.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
W550 nemoj ni gledati za razliku od ova druga dva nevedena jer ima slabiju kameru(1.3 bez AF) i nema utor za memorijsku karticu.
Bookmarks