probaj system restore..jel to radi???
Pomozite. Jučer se računalo zablokiralo. Nakon restarta neradi search,help,java, itunes, media player, real player, nemogu skidati fajlove s interneta itd. Odlazak na internet putem adsl-a uredno funkcionira. Probao sam s antivirusnim programima s adaware i ostalim no ne pronalaze ništa. Hvala.
probaj system restore..jel to radi???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
imam i ja takvih problema ovih dana.
al nakon par restartova komp se vrati u normalu.
avg mi je nasao neke viruse i uredno ih sankcionirao, al nisa siguran da je virus u pitanju.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
neradi ni system restore. Probao sam i to.
Jel' si možda brisal kakvi program ili driver koji je koristil navedene programe ili koji su imali nešto zajedničko u system32?
CARpeDiem*
Zasto vi ljudi ne uzmete lijepo kad instalirate windowse, sve programe, podesite sve kako vam odgovara, i onda napravite image diska... Tad kad god ti se nesto sjebe u roku 10min vratis sve na pocetno stanje i nema problema... Ovako kad odu cijeli windowsi u k.... nemozes nista nego sve reinstall...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Mislim da jos neki nisu shvatili pa cu ponoviti:
NEMOJTE VISTU INSTALIRATI NA STARE KANTE JER JE TO SKROZ DRUGACIJE RADEN OPERATIVNI SUSTAV, OD POCETKA!
ZA RAZLIKU OD WIN XP.
prbaj kad dizes sistem stiskat f8 i onda izabrati last known configuration that worked..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ma jednostavno nek instalira sve lijepo otopcetka, stavi si sve potrebne programe i napravi image i miran je dokle god ne bude htio mijenjati neke bitnije komponente u kompu...
Pozdrav...
Našao sam problem. Izbrisalisu se (reg32gsscript.dll itd) Problem je u tome što probleme uvijek napravi moja supruga s svojim programima. Hvala vam.
Ma ne mora sve ispočetka.Neka napravi repair windowsa
Rekao je da mu neradi system restore, al sve u svemu, napravio je, tak da moze...
CLOSED
problem riješen
Bookmarks