IMo isto
jos je ir uzan, one tipke..fuj
samsung, thubmb down
Samsung E870
Information about the Samsung SGH-E870 mobile phone has appeared on several sites. There is no official information from Samsung yet, but there are full reviews available (in Russian).
The new unisex model has no predecessor in any Samsung series but it is partially build on the E770 platform. With its 92 x 42 x 16 mm measures and weight of 85 g it is smaller and lighter than the similar E720, E730 and E760 models. It is equipped with an external OLED display (96 x 80, 65K colors) and an internal TFT one (176 x 220, 262K colors). The new Samsung has iPod-like design and it also has MP3 and MPEG4 support. Samsung E870 has a built-in 1.3 megapixel camera with flash and video recording possibility. It also has a TransFlash (microSD) card slot which can be useful if using its music features. The phone has 80MB internal memory too.
There is no available information about the release date, but since the testing pieces seem fully functional we expect the phone to be available soon.
nista novo, opet sve iste funkcije, samo drukciji "Ipod like" preklopnjak... bezveze IMO...
IMo isto
jos je ir uzan, one tipke..fuj
samsung, thubmb down
Naznaka da Samsungovi dizajneri krecu u pravom smjeru. Mob je prekrasan, bravo Samsung!
Testis unnus, testis nullus!
vidis, 100ljudi-100cudi! 100zena-200...
meni se cini da pretjeruju, zasto ne rade na nekim novim stvarima koje bi strpali u te "*ebene" dizajne... ocito neka nova politika...
Meni je mob ok ali nije moj tip nekak mi se fura na modu 70-tih.
Bolje su mi klasične linije, ili čak malo futurističke!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Bas jedan ok mobitel, po funkcijama nis posebno, al zato ne bi trebao biti preskup. Meni inace od modela N400 koji sam imao (onaj s automatskom antenom), nijedan Samsung bas nije zapeo za oko dizajnom, a ovaj mi se bas svidja. Ne bih ga kupio, al mi se svidjaMa kupio bih ga. Curi.
Zadnji uredio marko6630 : 07-02-2006 u 14:03
Mobitel mi se sviđa...ipak neko osvježenje iz Samsunga, što se dizajna tiče...
Bom Chicka WahWah
skroz neobicno za samsung.
Izgleda ko kalkulator iz 70 tih godina
plišani
?-------------?
i to ima samsung!!! onaj p300->![]()
![]()
![]()
taj p300 je za mene sranje.
sranje je dizajnom, funkcijama je isti ko i d500, e720 i ostali...
to si u pravu,ali uvijek bi se bojao ga nositi u djepu da se ne polomi.
auč.....fuj....( palac dolje)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Dizajnom mi je ok. Napokon malo promjene u Samsungu. Vise slika na
h**p://www.slashphone.com/articles/show/102-3564-Samsung-E870-not-a-Rumor.html
Odurno fuj. Izvana goriji cek nego iunutra.
goriji?![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno nisam ljubitelj Samsunga, zadnjih godina ne vidim dalje od Nokie, al ovaj Samsung mi je zakon, pogotovo dizajn.
Još je i najbolji u mraku![]()
Ljudi kaj ste tak popljuvali mobitel..najbolje mi je kad netko kaže da mu je Nokia 6630 ili 6600 lijepa i onda popljuje npr. dizajn nekog Samsung...
Ovaj Samsungov mobitel je šminka, sigurno će imati svoj rang poklonika i to je činjenica...dizajnom iskače od ostalih Samsunga, ali to je dizajnerima bio i cilj...
Bom Chicka WahWah
Cisto sto se originalnosti i neuobicajenosti dizajna tice; N500 i e700 su predstavljali iskorak naprijed, a sto se mene tice, svi Samsung mobiteli nakon e700 su, blago receno, dosadni i ruzni (pogotovo novi slideri, ukljucujuci D500 i D600). Ali zato je E870 nesto sto jos u nikakvom obliku nismo vidjeli iz Samsunga, a moje je misljenje da je u dizajnu mobitela uvijek dobro ici u novom smjeru. Zato mi se ovaj mobitel jako svidja.
A to sam mogao i ja napravit...sva komada drveta i to je to...
...to je sad već slično onim galerijama slika...netko pobaca boju bezveze i to je sad moderno sliakrstvo... c c c....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
LOL
Onda, kad bude novi natjecaj za dizajnere u Samsungu, pisi zivotopis, i mi ti svi drzimo palceve![]()
Kaj tu ima loše...jednostavno, ljudi traže nove stvari, novi dizajn, pa tako nastaju i ovakvi mobiteli...ali to je opet bolje nego da se teži nekom stereotipiziranju...E870 je zbilja drugačiji mobitel, što se Samsunga tiče, dok su ih većina više-manje kopije (tipa E700-E720, E630-D600 itd. - mislim na dizajn, ne funkcije)...Izvorno postao Symbian FAN
Tak da su ove pretpostavke sa komadima drveta i slično - smiješne i besmislene![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks